Tone Damli: – Tårene kom brått og hardt

Artikkelen er over 1 år gammel

Lørdag kveld er Tone Damli hovedgjest i «Hver gang vi møtes». Det blir visstnok en tårevåt affære.

DEL

Før innspillingen av «Tones dag» skal Silya Nymoen, som også medvirker i programmet og Damli ha gjort en litt spesiell avtale.

– Hvis eg begynte å grine for mykje, skulle ho starte med klapperegla «Ane Liane», noke som fekk meg på rett kjøl igjen. Det var befriande, og den blei brukt eit par gonger i løpet av dagen, skriver Tone Damli på bloggen Dailystory.

I TV-programmet «Hver gang vi møtes» kommer norske artister sammen og tolker hverandres låter. Rundt bordet sitter foruten Tone Damli og Silya Nymoen også Claudia Scott, Tor Endresen, Tshawe Baqwa og Christel Alsos.

Innspillingen foregikk i juni, på Vestre Kjærnes gård utenfor Oslo.

Til daglig er Tone Damli bosatt på Høvik med samboer Markus Foss og datteren Billie, i påvente av å få bygge hus på Blommenholm.

Siden samboerparet kjøpte Villa Solum i 2015 har de vært i gjentatte dialoger med Bærum kommune for å få revet og bygget nytt på tomten.

Ifølge Håvard Solem i TV2 vil ikke Tone snakke om utfordringene knyttet til boligkjøpet iløpet av programmet.

LES OGSÅ: Dette har vært en tragisk sak fra starten

Kjent som 16-åring

I stedet får kveldens hedersgjest fortelle om livet sitt og de andre artistene skal tolke hennes sanger.

– Det er ein heftig opplevelse å dele så mykje av seg sjølv, meir enn eg noken sinne har gjort tidlegare. Reine psykolog-timen. Eg må sei at det føltes veldig fint, at folk kan få bli litt kjent med meg på nytt eller kanskje få oppleve litt andre sider ved meg. Og Gud, som eg grine! Masse!, skriver artisten på bloggen.

Tone Damli ble hele Norges yndling allerede som 16-åring da hun deltok i TV-programmet Idol på TV 2. Hun kom på andreplass etter Jorun Stiansen, og det var etter dette hun fikk sitt gjennombrudd som artist.

Siden har hun måttet tåle medienes søkelys på gode og mindre gode dager.

– Eg har hatt ein god barndom, ein fin og trygg familie, men likevel har vi vel alle vore igjennom nokre humpar og dumpar i livet? Eg har iallfall det, skriver hun.

Artikkeltags