Tuva og Jenny videre i Stjernekamp

Brønnøya-jenta Tuva Syvertsen fra Valkyrien Allstars gikk videre fra første utstemmingsrunde av musikkonkurransen Stjernekamp på NRK.

Brønnøya-jenta Tuva Syvertsen fra Valkyrien Allstars gikk videre fra første utstemmingsrunde av musikkonkurransen Stjernekamp på NRK. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Brønnøya-jenta Tuva Syvertsen fra Valkyrien Allstars og Jenny Jenssen fra Nesbru gikk videre fra første utstemmingsrunde i Stjernekamp på NRK.

DEL

Tuva Syvertsen fra hardingfeletrioen Valkyrien Allstars, imponerte dommerne med rockelåten «Fire» av Jimi Hendrix under første utstemmingsprogram av musikkonkurransen Stjernekamp på NRK lørdag.  Det sikrert

DDommer og tidligere Turboneger-vokalist, Hans-Erik Dyvik Husby, var spesielt imponert.

-  Jeg er  så glad for at du drar frem den Valkyrie "vikingpoweren" din og bare kjører på. Du matcher Jimi med kraften. Jeg bare tenker fytti grisen du er en dyktig rockevokalist, sa Husby i dommerpanelet etter at  Tuva hadde fremført sin rockelåt for publikum.

Rocket scenen

Stjernekamp er en musikkonkurranse på NRK der etablerte norske artister, deriblant Alejandro Fuentes, Tor Endresen og Mariann Thomassen, konkurrerer mot hverandre.  Hver uke må de prøve seg i en ny musikkgenre, og en av deltagerne blir hver lørdag stemt ut av seerne.  Denne gangen måtte de 11 Denne   

Denne gangen fikk deltagerne i programmet prøve seg på rock.

Jenny Jenssen fra Nesbru sang  sangen «Call me» av Blondie. Det falt i smak hos dommerpanelet.

- Jeg synes du gjorde det kjempebra, jeg elsket det. Selv om det ikke var Debbie Harry (vokalist i blondie), sa dommer Mona B.Riise.  Publikum

Publikum var imidlertid ikke like sikre, og gav Jenny Jenssen en av de laveste scorene av deltagerne. Men til slutt var det den norske rapperen og reggae-artisten Nico D som måtte forlate programmet .  

Artikkeltags