Sivert Høyem og kona venter tvillinger

FAR TIL TRE: I november blir Sivert Høyem og Helena Brodtkorb foreldre til tvillinggutter. Fra før av har de datteren Hanna, som ble født i desember 2011.

FAR TIL TRE: I november blir Sivert Høyem og Helena Brodtkorb foreldre til tvillinggutter. Fra før av har de datteren Hanna, som ble født i desember 2011. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Sivert Høyem og Helena Brodtkorb blir foreldre til to gutter i november.

DEL
Hvalstrandfestivalen-aktuelle Sivert Høyem blir trebarnspappa på senhøsten.

– Vi venter tvillinger, og det blir to gutter. Dersom alt går etter planen blir de født i november, sier Helena Brodtkorb (28) fra Bærum til Se og Hør.

Høyem og Brodtkorb har vært sammen siden tidlig 2009, og i fjor giftet de seg.

– Det stemmer at vi er gift. Vi giftet oss en helt vanlig tirsdag klokken 10.30 i Oslo Tinghus, og det var bare oss og forlovedene til stede. Det var helt perfekt, sa Helena til Se og Hør etter at nyheten om giftemålet ble kjent.

Brodtkorb er oppvokst i Bærum og jobber som kunstformidler og skribent. I desember 2011 ble de foreldre for første gang til lille Hanna.

Snakket om farsrollen

I 2007 mistet den profilerte artisten både sin egen far og tidligere bandkollega, Robert Burås.

Han fortalte om opplevelsene og hvordan han så frem til å bli far.

– Alt dette har med å slå rot å gjøre. For meg er det noe veldig fint. Jeg har mistet folk som har stått meg nær. Det føltes som om jeg ble rykket opp fra tilværelsen. Da blir det bare enda viktigere å få egne røtter, og å forstå at livet går videre. Men det med oppdragelse, det kommer til å bli en helvetes utfordring. Jeg skjønner ikke hvordan det skal foregå. Jeg håper det kommer av seg selv, fortalte Høyem til Aftenposten.

Høyem var kjent som frontfigur i Madrugada i over 13 år, og har de siste årene gått solo.

Han er aktuell på en rekke musikkfestivaler denne sommeren, blant annet Hvalstrandfestiveln i Asker, etter at han i vår slapp sitt femte soloalbum, «Endless Love».

Artikkeltags