Rud fikk revyprisen

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Elevene ved Rud videregående skole fikk Budstikkas Revypris. "Altfor Norge" utmerket seg som beste skolerevy.

DEL

– Vår anmelder mistet pusten av trykkbølgen fra elevene da hun så revyen. Stort bedre blir det ikke, sa Budstikkas reportasjesjef for kultur, Kristine Brunmark.

Elevene ved Rud videregående skole fikk overrakt diplomet under skoleavslutningen i aulaen fredag.

30.000 kroner

De var tydelig rørt over å motta det synlige beviset på revyens kvalitet - og de 30.000 kronene som følger med til arbeidet med neste års skolerevy.
– Tusen takk til hele gjengen. Vi har jobbet hardt og hjulpet hverandre. Flott å få noe igjen for strevet, sa Maria Knoph Vigsnæs på vegne av revygjengen.


Ved årets Rud-revy drev elevene satire over det norske. De harselerte over kultur, selvgodhet, politikere, oss selv og naboen. Budstikkas anmelder konkluderte med at tittelen "Altfor Norge" sto som en påle, og at skuespillerne, danserne og orkesteret løste oppgaven med utrolig energi. Ensemblet hadde utstråling og trøkk. Det ble nesten altfor mye revy, heter det i anmeldelsen.

Flere søker

– For mye av det gode kan være praktfullt. Gratulerer med Revyprisen, Rud, dere var praktfulle. Dere var best i 2010, sa Brunmark blant annet.
Rektor Jarle Furnes opplevde det som å hoppe etter Wirkola med sine ønsker om god sommer til elevene.
– Vi er glade for Budstikkas revypris. Det betyr god merkevare for skolen vår. Søkningen til neste år er bedre enn på mange år, sa han blant annet.

Les mer i Budstikka lørdag.
Se billedserien på budstikka.no
Se webtv på budstikka.no

Sonia Anita Jensen
sonia.jensenbudstikka.no

Artikkeltags