Rocket Fornebu på Telenor-jubileum

DumDum Boys rocket på Fornebu under feiringen av Telenors 10- årsjubileum på Fornebu onsdag

DumDum Boys rocket på Fornebu under feiringen av Telenors 10- årsjubileum på Fornebu onsdag Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Telenor Norge inviterte til kjempekonsert med DumDum Boys og Vinni på Fornebu i anledning sitt 10- årsjubileum på stedet.

DEL

– Dette er skikkelig rock'n roll, sier Jon Line fra Grav, som er ansatt i Telenor. Han hadde tatt med seg datteren Izia (13) og sønnen Enzo (9) til Telenors jubileumskonsert utenfor hovedkvarteret på Fornebu onsdag.

 – Jeg likte Vinni, og kjente igjen sangen «Sommerfugl i Vinterland». Jeg hører ikke så mye på sånn musikk til vanlig, mest på One Direction (britisk boyband). Men det er kjempegøy å være her, sier Izia.

 Se bilder fra konserten på Fornebu

10 år på Fornebu

  BÅ. BÅTelenor feirer i år 10 år på Fornebu. Tidligere på dagen hadde ledelsen en fagrelatert seminar i forbindelse med jubileet, men på kvelden var det tid for å riste litt løs. Komiker og konferansier Christine Koht ledet det hele, og sørget for at lattermusklene kom i gang.

Nærmere 6.000 ansatte i Telenor Norge, pluss familie og venner, hadde møtt opp for å være med på festlighetene. Vinni & the Vagabonds spilte hits som «Lonesome traveller» og «Sommerfulg i Vinterland».

Musikal-skuespillerne Espen Grjotheim og Reidun Sæther sang Queen-sanger, før DumDum Boys bød på skikkelig rockekonsert.

– Vi liker  DumDum Boys. De har mange gode sanger.  Vi har ikke vært med på et så stort arrangement her på Telenor før. Det er fint for oss at Telenor feirer litt ekstra i forbindelse med jubileet, sier Eivind Peersen fra Bekkestua, som kom sammen med Sofia Lloyd Lindquist og sønnen Oliver (2) til konserten.

LES MER I KULTUR OG ØKONOMI-DELEN i TORSDAGENS PAPIRUTGAVE AV BUDSTIKKA

Artikkeltags