Maud Angelica med i musikalen «Oliver!»

De yngste teatergruppen stortrivdes på scenen og ga alt. I front fra venstre: Ine Lenes (9), Cecilie Fagtun (10), Mia Bekkevold (10) og Maud Angelica Behn (8).

De yngste teatergruppen stortrivdes på scenen og ga alt. I front fra venstre: Ine Lenes (9), Cecilie Fagtun (10), Mia Bekkevold (10) og Maud Angelica Behn (8). Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Prinsesse Märtha og Ari Behns datter Maud Angelica (8) er med i Sandvika Barne- og Ungdomsteaters nye storsatsing musikalen «Oliver!»

DEL

Vel og merke har Maud Angelica Behn en liten rolle i musikalen som har premiere i kveld. Og det skulle bare mangle da hun er blant de aller yngste i teatergruppen.

Det viktigste for henne de nærmeste årene er jo å få ha det moro, og det så hun virkelig ut til å ha på generalprøven i går. Men en dag får hun kanskje like store roller som Didrik Hagberg (17) fra Kolsås, veteran med seks års fartstid i teateret.

Se alle bildene her

Liker verstingroller

– Jeg spiller Bill Sikes, en veldig uhyggelig type. Han er foreldreløs, og oppdratt av Fagin til bli en farlig kriminell. En alle er redd for, sier Hagberg, som innrømmer at det nok er best å spille versting.

– Det er morsommere å være røff og slem, enn kul og glad. Men det er vanskelig å finne en balanse, for han skal være skummel, men jeg må ikke overdrive slik at han blir teit, sier han.

– «Oliver!» har en utrolig spennende og viktig historie. Den forteller oss noe om grådige og gode mennesker, og om vennskap som tåler mye motstand, sier regissør Merete M. Stuedal.

Drøm

– Det var en felles drøm for oss i teateret å sette opp «Oliver!». Mange av medlemmene i teateret har sett den i London, og vi er kjent for å satse på folkekjære musikaler og «Oliver!» er en slik.

– Den har gått for fulle hus i London i mange år. Og det er en veldig fin historie som handler om sterk vennskap, det å bry seg om andre. Så den passer bra nå før jul, sier produsent Jenny Hole Kristiansen.

Artikkeltags