Lindell fjernet svulst på størrelse med en tennisball

POPULÆR: Unni Lindells siste bok «Djevelkysset» ligger på salgstoppen etter bare tre dager i bokhandelen. FOTO: KARL BRAANAAS

POPULÆR: Unni Lindells siste bok «Djevelkysset» ligger på salgstoppen etter bare tre dager i bokhandelen. FOTO: KARL BRAANAAS

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

I fjor sommer fikk forfatter Unni Lindell fra Høvik sjokkbeskjed.

DEL

Les alt innhold på Budstikka.no – 99 kr for to måneder.

Det er i dagens VG Unni Lindell forteller om fjorårets tøffe tid da hun ble alvorlig syk.

I juni 2011 gikk hun til legen etter å ha hatt sterke magesmerter en periode. Etter en ultralydundersøkelse ble det oppdaget en svulst på størrelse med en tennisball.

- Jeg var så sjokkert da jeg kom fra legekontoret at jeg ikke klarte å ta det på alvor. Dagen etter kjørte jeg rett til Volvat, forteller Lindell til VG.

- Jeg trodde jeg skulle dø.

Det var imidlertid Ullevål sykehus som tilslutt måtte utføre operasjonen siden Volvat ikke utfører så store operasjoner.

Var godartet

25. august ble svulsten i magen operert bort.

- Dette er den beste sommeren for meg noensinne! Det er en spesiell sommer, for i fjor var jeg veldig syk, sier hun videre til avisen.

En drøy uke etter operasjonen, fikk Lindell gladmeldingen om at svulsten var godartet.

- Det var som å få livet i gave. Jeg var ganske lammet etter så mange uker i uvisshet, men det var det bare å hive seg rundt. Vi feiret litt, forteller Lindell som for tiden tilbringer sommerferien på sommerstedet i Grimstad..

Les flere kultur-nyheter.

Artikkeltags