Konsertene 16. og 17. april er en del av verdensturneen «Believe».

- Justin Bieber er nåtidens største artist. Han har tross sin unge alder en enorm erfaring og hans udiskutable talent, scenetekke og ønske om å glede fansen snakker for seg selv. Vi er superstolte over å kunne gi alle norske «beliebers» en sjanse til å oppleve Bieber, sier Peer Osmundsvaag fra konsertarrangøren Atomic i en pressemelding.

Den kanadiske artisten skapte fullstendig kaos da han var i Oslo i mai i år. Nå avvises det at konsertene på Fornebu blir et like stort kaos.

- Dette blir noe helt annet, dette er full konsertpakke i trygge omgivelser. Vi har jobbet med å få på plass disse konsertene i over to år. Justin kommer til å stille med et helt rått sceneshow, produksjonen er enorm, sier Osmundsvaag.

Billettsalget starter neste uke

Konsertarrangøren Atomic vil sette opp busser fra 22 norske byer for å kunne tilby fansen rimelig og trygg transport til arenaen. For, ifølge Osmundvaag, var Fornebu det eneste alternativet å holde de to konsertene.

- Som Norges største arena er Telenor Arena en perfekt setting for en så stor produksjon, det var faktisk det eneste stedet en konsert av dette kaliberet kunne gjennomføres, sier Osmundsvaag.

Billettsalget starter torsdag 12. juli klokken 09.00 på Billettservice. Der kan man også kjøpe bussbilletter.

JUSTIN BIEBER PÅ OPERATAKET:

Les flere kulturnyheter fra Budstikka her