Inn i MTV-varmen

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Bærums-bandet Inglow er på stigende kurs. Nå er de tatt inn i varmen av MTV som gir videoen "Not For Sale" plass på den populære musikkanalen.

DEL

Onsdag var det visning av den nye videoen på Elm Street i Oslo. Bandet halte tidligere i år i land platekontrakt med MTG Music, og med et profesjonelt apparat i ryggen var det en stolt gjeng som kunne presentere resultatet for en forsamling av forventningsfulle musikkinteresserte.

– Videoen er innspilt i den gamle fraktterminalen på Fornebu, og vi er veldig godt fornøyd med resultatet noe som regissøren Kalle Meidell og fotograf Nicolas Poulsson, som begge er involverte i filmene Fritt Vilt og Switch, skal ha en stor del av æren for, sier vokalist Martin Diesen.

Videoen har et internasjonalt snitt, og handler om å ikke ta de enkleste veiene selv om det er enklere. Lite er overlatt til tilfeldighetene for bandet som har et støtteapparat på 15 personer bak seg.

– Vi har solid ryggdekning med folk som vet hva dette dreier seg om, men vi gjør dette helt på våre egne premisser. Vi har tidligere vært veldig nær å bli plukket opp, men jeg tror på en måte at det er skjebnen som vil ha det til at vi lanseres nå, for vi har aldri vært mer sultne og gira enn nå, samtidig som musikken vår er klarere enn før, sier trommis Joakim Arnesen.

Karrieretopp

Grunnlaget er lagt med video, singel og kommende cd, så nå er det opp til lytterne å avgjøre om de liker musikken som bandet selv omtaler som catchy rock med gode melodilinjer.

– Singelen er sendt til radiostasjonene, og videoen er sendt til MTV i London. Singelen blir tilgjengelig i vanlig versjon og kan også lastes ned på nett. Nå står vi på toppen av vår karriere, og er veldig spente på om det store gjennombruddet som vi har kjempet for i syv år vil komme, avslutter Martin Diesen.

Singelen er en forsmak på cd'en "Till Deaf Do Us Apart" som ligger i butikkene fra den 24. september.

Artikkeltags