Inglow varmer opp for Muse

inglow

inglow

Artikkelen er over 11 år gammel

Sandvika-bandet Inglow har fått en kjempejobb. De skal varme opp for verdenskjente Muse foran 7.000 fans.

DEL

I går fikk Inglow gladmeldingen om at de skulle være oppvarmingsband for engelske Muse. Det skal skje på en konsert lørdag under studentuka i Trondheim. Fikk du lyst til å sette kursen nordover kan du bare glemme det, for de 7.000 billettene til konserten er utsolgt for lengst.

– En ære å bli spurt. Det å få muligheten til å delta på noe sånt er veldig inspirerende, sier Martin Disen (25) fra Slependen. Vokalisten i Inglow er meget godt fornøyd over sjansen de nå har fått.

ANMELDELSE: Inglow - "Till Deaf Do Us Apart"

– Vi fikk vite i går at managementet til Muse hadde plukket ut oss fra en lang, lang liste med band fordi de synes det vi gjør er veldig tøft, sier Disen.

Millionselger

Det er ikke smågutter Inglow skal varme opp for. Muse har solgt millioner av plater. De står på musikkbladet Rolling Stones' liste over de 20 beste livebandene per dags dato, og var en av hovedattraksjonene under årets Roskilde-festival.

Deres fjerde og seneste album "Black holes and revelations" som kom i fjor lå 14 uker på VGs albumliste.

LES OGSÅ:Inn i MTV-varmen

Nå venter konserten i Trondheim, og Disen tror det kan bli litt av en fest. Han lover at Inglow skal gjøre hva de kan for å gjøre feststemningen enda bedre. De får en halv time til det før superstjernene entrer scenen.

– Det blir en innmari bra erfaring, og folk får kanskje øynene litt opp for oss, kommer det håpefullt fra Disen.

Inspirert av Muse

En ting som gjør denne jobben ekstra moro for Inglow er at Muse lager saker de liker meget godt.

– Vi har stor respekt for dem som musikere. De er kjempedyktige, og vi er veldig påvirket av den genren Muse utøver, stadium rock. De har også opparbeidet seg et stort navn de siste årene, solgt millioner av skiver og turnert verden rundt, sier Disen.

Inglow er virkelig i skuddet for tiden. Nylig slapp de debutplaten sin "Till deaf do us part", og de har med låten sin "Here we go" i snowboardfilmen "Switch", hvor den svenske Hollywood-stjernen Peter Stormare og Sebastian Stigar (17) fra Vollen er med. Den har premiere 26. oktober.

Søkeord: Inglow Muse

Artikkeltags