– I kveld strekker vi jazzen i alle retninger. Fra pop, til det litt mer funky. De gamle kjente jazzfunk-låtene har sterke blåserekker, noe som passer oss i F4Funky perfekt. Vi håper publikum blir engasjert. Om de begynner å danse er det bare moro, smiler bassist Finn Amundsen fra Gullhella.

At det var iskaldt ute, var det nok mange som glemte da F4Funky spilte opp med sitt funky liveshow på Asker Jazz Café Lancelot i Asker fredag.

Funky klassikere

Fra scenen fikk publikum høre funky jazz- og poplåter av blant annet Joe Cocker, Stevie Wonder, Jarreau og Earth Wind and Fire. Blant dem klassikeren «You Can Leave Your Hat On», «Sir Duke» og «I Wish».

Det falt i smak hos et nærmest fullt Lancelot.

Se bilder fra konserten på Lancelot

Andre konsert på Lancelot

Det relativt nyoppstartede Asker-bandet F4Funky består av 10 musikere fra Asker og Oslo. Blant dem vokalist Elisabeth Tunsberg  fra Asker,  Børge Tronrud fra Bleiker og Finn Amundsen fra Gullhella.

F4Funky har spilt konsert på Asker Jazz Café Lancelot i Asker en gang tidligere. Denne gangen hadde de med seg to ekstra musikere, Kim Koffeld på trompet og Terje Kvambe på barytonsaksofon. Ole Andreas Evenstad fra Oslo var med som vokalist for første gang.

Fornøyd publikum

Samspillet i gruppa falt i smak hos publikummer Tom Næss fra Høn, som haddde tatt turen til Lancelot med sine foreldre.

– Dette var kjempebra. Jeg har ikke hørt dem før, men det virker som om de har øvd virkelig hardt før denne konserten. Fortsetter kvelden i dette tempoet, vil jeg gjerne se dem igjen, sier Næss.  

LES MER I MANDAGENS PAPIRUTGAVE AV BUDSTIKKA