Fire priser på rad

PRISUTDELING: I går mottok elevene på Sandvika videregående skole Budstikkas revypris for 2014. Avisens ansvarlige redaktør, Kjersti Sortland, delte ut prisen til revysjef Fridtjof Medhus.

PRISUTDELING: I går mottok elevene på Sandvika videregående skole Budstikkas revypris for 2014. Avisens ansvarlige redaktør, Kjersti Sortland, delte ut prisen til revysjef Fridtjof Medhus. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

De kjente på et ekstra press i forkant, men for fjerde året på rad mottok Sandvika-elevene revyprisen.

DEL

– Det er utrolig moro at vi fortsetter å gjøre det så bra, sier én av tre revysjefer ved Sandvika videregående skole, Fridtjof Medhus (19) fra Tanum.

I går mottok han på vegne av revygruppen ved skolen Budstikkas revypris for 2014. I en årrekke har lokalavisen delt ut pris til den beste skolerevyen i Asker og Bærum.

Årets Sandvikarevy fikk en sekser på terningen av anmelder Eira Kjernlie, den eneste revyen i år som fikk det høyeste terningkastet.

– Jeg innrømmer at jeg er litt lettet. Siden det er fjerde gangen vi får den, opplevde vi i forkant av premieren et ekstra press, sier Medhus.

– Denne prisen bekrefter at vi fortsetter å gjøre en god jobb, legger han til og berømmer de vel 100 elevene som har deltatt både på og bak scenen og under planlegging og gjennomføringen av revyen.

LES OGSÅ: – Skummelt at alt hviler på premieren

Tidstyv

Sandvikarevyen 2014 hadde tittelen «På sporet av den tapte tid», der alle moderne tidstyver skulle til livs. Gjennom 25 sketsjer fulgte revyen hovedpersonen Camilla, en flink pike med full timeplan, men som til slutt ikke klarer å mestre alt og må gjøre om på livet sitt.

Helt fra første takt viser Sandvikarevyen at de er i en klasse for seg, mente anmelderen og påpekte videre at bandet var verdt «en sekser i seg selv».

– Det er godt å kunne avslutte på topp, sier 3.-klassing og skuespiller i revyen, Hanne Aalborg (19), som i år var med i sin siste revy.

LES OGSÅ: Tredje strake seier for Sandvika-revyen

Avansert prosjektarbeid

Budstikkas ansvarlige redaktør, Kjersti Sortland, overrakte prisen fredag formiddag. Hun berømmet elevene for å lage god revy av nyhetspoenger i dagspressen, og roste hele revygjengen.

– Å lage revy er avansert prosjektarbeid. Dette vil dere få igjen for senere og er noe vi bedriftsledere setter stor pris på, sa hun.

Rektor Arne Opsahl mener revyprisen har mye å si for skolens omdømme.

– Det er noe som skaper identitet og miljø og er noe man kan identifisere seg med, sier han.

LES OGSÅ: Velspilt, velsunget og velskrevet

Elevene på Sandvika delte i 2012 revyprisen med Rud, og i 2011 ble de tildelt førsteplassen sammen med Nadderud. Premien til årets beste skolerevy er 30.000 kroner, som skal gå til markedsføring av neste års revy.

Artikkeltags