Conradi og Marlin gifter seg

Kåre Conradi fra Nesøya er forlovet.

Kåre Conradi fra Nesøya er forlovet. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Kåre Conradi (41) og Lene Marlin (33) er forlovet etter fem års samboerskap.

DEL

Ifølge seher.no fikk parets familier den hyggelige beskjeden på selveste julaften.Nesøya-artisten Kåre Conradi (41) og Lene Marlin (33) ble et par i 2007, og har bodd sammen i London og nå i Oslo. Til bladet bekrefter Conradi forlovelsen.

Stiller opp

Rett før jul stilte Conradi opp under Kirsti Skulleruds jubileumsforestilling i Bærum Kulturhus. Han begynte som elev ved Jenny Wagstaffs steppestudio som samarbeidet med Skullerud.

– Både Jenny og Kirsti ga meg muligheten til å stå på scenen bare 13 år gammel. Tenk at hun lært barn og ungdom å danse i 35 år, hun er et virkelig strålende menneske. Har jeg mulighet stiller jeg alltid opp på forestillingen hennes. Ikke minst fordi det er inspirerende for meg å se de ivrige elevene hennes. Det minner meg om hvorfor jeg begynte på scenen, sa han til Budstikka.

I øyeblikket

Lene Marlin fikk mye ros for sin åpenhjertighet under programmet «Hver gang vi møtes» på TV2. Til VG sa hun at hun ikke brukte tid på å tenke på fremtiden.

– Jeg er mest mulig i det øyeblikket som er nå. Hva neste år, eller året etter der bringer, det må jo gudene vite. Akkurat nå nyter jeg i alle fall livet, alt som er i det, er veldig bra, sa hun til avisen.

Artikkeltags