Budstikkas revypris til Rosenvilde

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Rosenvilde videregående skole ble fredag formiddag tildelt Budstikkas revypris, et diplom og en markedsføringspakke til verdi av 30.000 kroner.

DEL

"Evig din. Until stress do us apart" var navnet på årets Rosevilderevy som høstet en solid sekser fra både Budstikkas anmelder og fra Aftenposten.

Les anmeldelsen her

Fredag ble skolen og revyteamet ytterligere hedret ved at de for første gang ble tildelt Budstikkas revypris.

Det fant sted under skolens avslutningshøytid, og jubelen og overraskelsen var stor da lokalavisens reportasjesjef Kristine Brunmark (40) fra Østenstad kunne offentliggjøre vinneren, og dele ut diplom og premie til revysjef Julie Grønn (17) fra Bekkestua.

BILDESERIE: Rosenvilde-revyen i bilder

- Rosenvilde får til revy

I sin hilsen gjorde hun blant annet anmelder Christina Gulbrandsens ord til sine i begrunnelsen for at nettopp Rosenvilde ble årets vinner.

Video:

Revypris til Rosenvilde

"Rosenvilde får til revy. Det er driv, trøkk, glimrende tekster, gode sceneprestasjoner fra band og skuespillere og fremfor alt mye moro. Så vi er evig din, Rosenvilde, fra revyens begynnelse til slutt. Skilsmisse kommer ikke på tale".

- Tusen takk, det var veldig hyggelig. Vi fikk to seksere og nå også Budstikkas revypris, var hennes spontanredaksjon, da hun kunne løfte diplomet og ta imot hyllest fra alle medelevene.

VIDEO: Se skjetsjer fra Rosenvilde-revyen

- Legger stor vekt på kreativitet

Til Budstikka understreker skolen rektor Guri Færder (54) fra Kolsås hvor viktig revyarbeidet er for både skolens sosiale miljø og dets anseelse blant folk og kommende elever.

- Spesielt viktig er det siden vi er en skole som legger stor vekt på kreativitet, så revyarbeidet er med på å underbygge skolens visjon, sier skolens rektor.

Artikkeltags