Asker-jenta Daniela (15) imponerte musikktopper på Flekken

IMPONERTE: Daniela Reyes (15) fra Asker spilte opp med selvskrevne låter under Toothfairys labelkveld (For å se flere bilder, bla i bildesiden) FOTO: MARIUS DALSEG SÆTRE.

IMPONERTE: Daniela Reyes (15) fra Asker spilte opp med selvskrevne låter under Toothfairys labelkveld (For å se flere bilder, bla i bildesiden) FOTO: MARIUS DALSEG SÆTRE.

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Lokale artister fikk vise seg frem for musikkbransjen under plateselskapet Toothfairys første labelkveld på Musikkflekken.

DEL

Lørdag holdt Toothfairy sin første labelkveld der kjente og nyetablerte lokale artister fikk vise seg frem på scenen i Musikkflekken i Sandvika.


Blant publikum i salen var blant annet plateselskap-direktører og bookingagenter fra utlandet.

Sanger og låtskriver Daniela Reyes (15) fra Asker, som nettopp har startet å jobbe med Toothfairy, var kveldens yngste talent.


Med gitar, Loop station og trekkspill spilte hun opp med selvskrevne låter som «Let September Be Alright», til klapp og rop fra publikum.

Hennes sarte stemme imponerte direktør i Warner, Guttorm Raa fra Asker, som hadde tatt turen til Toothfairys labelkveld for å kose seg, og sjekke ut lokale talentene.


– Daniela var fantastisk. Jeg likte sangene hennes godt, sa Raa til Budstikka. Han synes det er utrolig at Daniela bare er 15 år.


Spiller trekkspill


Daniela ble først oppdaget av Toothfairy under UKM fylkesmønstringen i Akershus i 2013. Daniela mener at det at hun bruker akkordeon (trekkspill) og Loop Station skiller henne fra andre sangere og låtskrivere.


– Det gjør at uttrykket mitt er ganske forskjellige fra andre singer-songwriters sitt uttrykk, sier Reyes, som en dag håper å kunne leve av musikken.


I løpet av kvelden fikk publikum også høre talentene Ary Wire, Philip and the Reindeer, Surfalot, og Coucheron.

Kom hjem fra Los Angeles


Coucheron, eller Sebastian Kornelius Gautier Teigen, som er hans egentlige navn, synes det er artig å være tilbake på stedet der han holdt sin første konsert, Musikkflekken i Sandvika.


Han har kontrakt med Warner Music Group i USA, og har nettopp vært tre uker i Los Angeles for å jobbe med eget materiale. Coucheron kom hjem til Norge spesielt for å være med på Toothfairys labelkveld,

– Musikkflekken er et veldig kult sted å spille. Jeg hadde min første konsert her, og det er hyggelig å være tilbake. I dag er det mye bra talenter her, sier han.

Gründeren bak Toothfairy Martin Schilde håper å arrangere flere labelkvelder fremover på Musikkflekken. Han synes det er en flott mulighet til å vise frem hva Sandvika har å by på.

– Vi ønsker med kvelden å belyse at det er en enorm vekst i miljøet i Sandvika. Når folk kommer helt ut hit til Sandvika for å se, viser det at det er en stor interesse der. Ved å holde arrangementet på Musikkflekken ønsker vi å vise hva Sandvika har å by på. De aller fleste arrangementer holdes jo i Oslo om dagen, sier Schilde.

Les mer i mandagens papirutgave av Budstikka.

Artikkeltags