Karla møter Hellstrøm

Hellstrøms venstre hånd. Karla Siverts (23) fra Skui er med i TV3-prgrammet "Hellstrøms Mesterkokk". Karla i hvitt foran Hellstrøm.

Hellstrøms venstre hånd. Karla Siverts (23) fra Skui er med i TV3-prgrammet "Hellstrøms Mesterkokk". Karla i hvitt foran Hellstrøm. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Kokkejenta fra Skui klar for "Hellstrøms mesterkokk" på TV3.

DEL

Strand Restaurants lokale kokketalent, Karla Siverts fra Skui, blir å se i TV3s nyeste Hellstrøm-satsning. Første episode i programmet "Hellstrøms mesterkokk" sendes torsdag kveld, og Bærums Karla Siverts (23) er med fra start.

- Det var veldig moro å være med på dette, men jeg vet ikke hvor mye jeg får lov til å si om hva som skjer. Du må nesten bare skru på TVen på torsdag og følge med, sier Karla Siverts hemmelighetsfult.

Streng Hellstrøm

I "Hellstrøms mesterkokk" møtes 14 menn og kvinner som allerede jobber på restaurantkjøkken til konkurranse. Her deltar både kokker med erfaring fra verdens beste restauranter og unge, lysende kokketalenter side om side.

- Jeg lærte mye og å jobbe under press. Det var veldig uvant å jobbe med masse kamerafolk rundt seg hele tiden, men det vente vi oss fort til, forteller kokken fra Skui. 

Les flere saker om mat og vin her

- Det virker som om Hellstrøm har blitt litt mer menneskelig på sine eldre dager. Mindre fokus på kjeft og smell. Hva var ditt inntrykk av ham?

- Du får nok se mer av den strenge Hellstrøm i tiden fremover.

Konkurrentene reiser til blant annet Vestlandet og Nord-Norge for å jobbe med de beste råvarene. Mesterkokk Eyvind Hellstrøm skal i hvert program velge ut èn som må forlate konkurransen, og til slutt kårer han «sin» nye kjøkkensjef.

- Selv om alt blir litt anerledes på TV gir programmet et ganske realistisk bilde av hvordan det er å jobbe på et kjøkken, forteller Siverts.

Michelinguiden

I programmet reiser konkurrentene til Vestlandet og Nord-Norge for å kunne jobbe med de beste råvarene. Hellstrøm velger i hvert program ut èn som må forlate konkurransen, og til slutt skal Hellstrøms nye kjøkkensjef presenteres.

Vinneren av programmet mottar 250.000 kroner, samt et lønnet studieopphold ved to av New Yorks fremste restauranter, «Daniel» og «Per Se». Begge restaurantene har tre stjerner i Michelinguiden.

"Hellstrøms mesterkokk" sendes på TV3, torsdag kl. 20.30. Se trailer for serien her:

Artikkeltags