Skip to main content

Varmer opp på Hvalstrandfestivalen med egenkomponerte låter

På lørdag ble det avgjort hvilke to unge talenter som får varme opp på strandfestivalen på Hvalstrand. Sanna Bernhus (16) og Jo Ozias Kolltveit (17) gikk til topps med egenkomponerte låter.

På lørdag ble det avgjort hvilke to unge talenter som får varme opp på strandfestivalen på Hvalstrand. Sanna Bernhus (16) og Jo Ozias Kolltveit (17) gikk til topps med egenkomponerte låter. 

– Dette er en stor drøm, sier Sanna Bernhus (16) og Jo Ozias Kolltveit (17) som får dele scene med Arif, Vidar Villa, Kyle Alessandro og Anders Solum under Hvalstrandfestivalen. 

Bernhus og Kolltveit gikk helt til topps med sine egenproduserte låter da talentkonkurransen SuperBazar ble arrangert på Trekanten senter under Asker-dagene på lørdag. Ut fra alle bidragene som kom inn, konkurrerte fire artister under 18 år om å få varme opp for Arif og co. under strandfesten. 

– Jeg gleder meg veldig. Det er utrolig fett å få stå på samme scene som Arif, sier Kolltveit som går under artistnavnet«Ozias».

Låten hans «jordnær» handler om at man kan være jordnær, fjern og litt gal på en gang, og er den første sangen i et nytt album han er i ferd med å produsere. I fjor ga han også ut EP-en «psykose» på Spotify. 

Bernhus beskriver det som en drøm som går i oppfyllelse å kunne opptre på en stor festivalscene. I likhet med "Ozias" skriver hun alle sangene sine selv. Poplåten "Something you said" handler om en gutt hun liker, men som gir hennes falske forhåpninger. 16-åringen forteller at hun pleier å ta utgangspunkt i egne opplevelser i låtene sine. 

Drømmen er å kunne leve av musikken, og Bernhus går jevnlig til sangpedagog og på musikkskolen MUNO i Asker.

Imponert

Erle Strøm i musikkselskapet HES lot seg imponere over ungdommenes sceneopptreden på lørdag.

– Alle hadde veldig artistiske uttrykk, gode låter og en intensitet på scenen, sier hun og legger til:

– Og jeg kan heller ikke huske at vi har hatt et hip hop innslag før, det er jo kjempekult. 

Hvalstrandfestivalen går av stabelen 23.–24. august og artistprogrammet er allerede spikret.

Fredag opptrer The September When, deLillos, Postgirobygget, Erik og Kriss, Pasha og Moyka. Lørdag kommer AURORA, Broiler, Kristian Kristensen, Arif, No 4, Coucheron og MacchoMayne.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.