Skip to main content

Tone Damli: – Blommenholm – here we come

Tone Damli forteller nå på Instagram-profilen sin at byggingen av boligen på Blommenholm endelig er i gang.

Foto: Nils H. Harnes/privat

Tone Damli jubler på Instagram og forteller om boligdrømmen på Blommenholm som nå er innen rekkevidde.

– Etter fire og et halvt år er vi omsider i gang med huset vårt, skriver Damli på sin Instagram-profil. 

Prosjektet kom skjevt ut med mange runder med kommunen og Fylkesmannen om rivingen av huset var ulovlig. At det har vært mange tøffe tak legger ikke Tone Damli skjul på i jubelmeldingen.

– Jeg skal være ærlig på at det har vært ganske dritt. Ting har ikke gått slik vi hadde tenkt og sett for oss, skriver hun. 

Kjøpte over prisantydning

Tone Damli og Markus Foss kjøpte Villa Solum på Blommenholm i 2015 for 9.425.000 kroner – en drøy million over prisantydning.

Tomteprisen ble imidlertid kraftig redusert da de skilte ut deler av eiendommen, og solgte den for 7,2 millioner kroner.

«Villa Solum» (innfelt) fra 1924 ble revet, noe som kommunen likte dårlig. De mente de ikke hadde gitt tillatelse til rivingen. Etter rivingen ble en del av tomten skilt ut og solgt.

FOTO: CHRISTIAN BREVIK

– Blommenholm – here we come

Samboer Markus Foss har holdt en svært lav profil i mediene, men til kommunen kom han med et hjertesukk i oktober i fjor.

«Jeg fikk igangsettingstillatelse på nybygg for nesten to år siden, men har holdt på med dette byggeprosjektet i snart 4 år. Det eneste jeg venter på nå er at riving av grunnmuren blir godkjent. Ser frem til snarlig svar.»

Bildet som nå er postet på Instagram viser en smilende Tone Damli og en Markus Foss med tommel opp. 

– Nå har det løst seg, og vi kan endelig begynne å drømme om vårt eget hjem. Blommenholm – here we come, skriver Tone Damli.

Robert Kopperud i Kopperud Bygg Invest anslo overfor Budstikka i oktober i fjor at byggetiden ville tya mellom 9 og 12 måneder. Det betyr at Tone Damli og Markus Foss muligens kan få feire sin første jul i eget hjem i år.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.