Skip to main content

Solgte ut konsert på 26 sekunder

Andreas «Tix» Haukeland fra Gjettum slo gjennom som russelåtprodusent og har siden markert seg på hitlistene.

Billetter til TIX-konsert på Sentrum scene skal ha blitt revet bort i rekordfart. Nå setter artisten fra Bærum opp en ekstrakonsert samme dag. 

Det skriver Universal Music Group i en pressemelding. Den opprinnelige konserten, som vil være lørdag 25. januar klokken 21.00 er utsolgt og forbeholdt voksne. Nå blir det i tillegg en ekstrakonsert samme dag klokken 17.00 for alle aldersgrupper.

– TIX har tatt tilbakemeldingene fra fansen på alvor og fått ryddet plass til ekstrakonsert samme dag, skriver Universal.

Artisten Andreas TIX Haukeland (26) fra Bærum har de siste årene markert seg som en av Norges aller største artister. 26-åringen, som startet karrieren som hitmaker for russebusser, har flere ganger toppet hitlistene, blant annet med låter som «Sweet But Psycho» og «Shotgun».

Neste år skal TIX være dommer i TV2-programmet Idol. Her sammen med programleder Katarina Flatland (nummer to fra venstre) Tshawe Baqwa og Silje Larsen Borgan.

Foto: Øyvind Ganesh Eknes / Tv2

Senest i november slapp han julelåten Brosjan Jesus. Rett over jul setter han seg også ved dommerbordet, når TV2 kjører i gang en ny sesong av «Idol».

– Jeg tror mange av deltagerne kan relatere seg til meg. Jeg har vært der de er nå, bare at jeg aldri turte å melde meg på Idol. Jeg vil heller hjelpe folk med å nå drømmene sine, enn å knuse de. Jeg håper at jeg ikke må knuse noen drømmer, sier han til TV2.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.