Skip to main content

Slik skal de kjempe om dommernes gunst

Det spisser seg til i konkurransen Norske Talenter på TV2 etter flere runder med audition.

Tre lokale aktører medvirker i fredagens episode, blant dem dansegruppen Jump fra Østerås. 

Danserne, som er både jenter og gutter i alderen 11–14 år, deltar med et hiphop-nummer. 

I løpet av få år har Jump-gjengen utviklet seg til å bli blant Norges beste innen hip-hop genren, og i sommer danset de til gull under den prestisjefylte dansekonkurransen «JAMfest Europe» i Liverpool.

På TV står de foran dommer og toppdanser Mona Berntsen fra Jar. 

Berntsen er blant de aller beste danserne i verden, og har, ikke bare danset med de største stjernene, men også på de største scenene. 

I dommerpaneleti Norske Talenter sitter Berntsen sammen med DDE-vokalist Bjarne Brøndbo, skuespiller Janne Formoe og artist Mia Gundersen. 

Hans Petter Secker reiser verden rundt som magiker.

Hans Petter Secker reiser verden rundt som magiker. 

FOTO: KARL BRAANAAS

Arstist og hypnotisør

De øvrige deltagerne fra Bærum er artisten Andreas Standahl Tigersager (29)  og hypnotisør Hans Petter Secker (42) fra Gjettum. 

Sistnevnte deltok i Norske Talenter i 2017 da han spådde dommernes fortid, nåtid og fremtid. I sommer var han med i det amerikanske TV-programmet Penn & Teller Fool Us, som er spilt inn i Las Vegas.

– Som magikere er dette noe av det største man kan oppleve, sier Secker som har drevet med trylling og magi siden han var fire år gammel og fikk sin første kortstokk.

De som går videre fra denne dommerutvelgelsen får vi se i de direktesendte semifinalene i november.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.