Skip to main content

Petter og Vendela skal gifte seg: – Du og jeg for alltid

Petter Pilgaard (39) og Vendela Kirsebom (50) stortrivdes med bondelivet under «Farmen»-oppholdet. Nå er paret forlovet. 

Onsdag ettermiddag meddelte Petter Pilgaard i et Instagram-innlegg at han og Vendela Kirsebom er forlovet. Innlegget fikk umiddelbart stor oppmerksomhet. 

Om dagen koser Petter Pilgaard og Vendela Kirsebom seg i Sør-Afrika. Det ble nok enda koseligere da bæringen satt seg ned på kne.

«Du gjør meg til verdens lykkeligste, Vendela. Du og jeg for alltid. Elsker deg ubeskrivelig høyt», skriver Pilgaard på sitt nyeste innlegg på Instagram. På bildet ser man han og Vendela i klart, turkist vann, mens de omfavner hverandre. 

Harald Rønneberg, Linni Meister og Trude Drevland er blant de mange gratulasjonene i kommentarfeltet. 

Møttes på Farmen

Det var under «Farmen»-innspillingen i 2017 Pilgaard og Kirsebom fant tonen. Etter programmet var vist på TV-skjermen, tok det ikke lang tid før ryktene gikk om en romanse mellom de to.

Paret fikk så sin egen TV-serie på TV 2, «Vendela+Petter», der man fikk følge hverdagen til supermodellen og den tidligere «Paradise Hotel»-deltageren.

For litt over to uker siden ble det kjent at paret har kjøpt seg leilighet sammen på Frogner.

Også Vendela har lagt ut et bilde på sin profil. 

«Din for alltid. Elsker deg Petter», er bildeteksten. 

«Gratulerer sååå mye finingene mine. Elsker dere såå høyt!!! Heia kjærligheten», kommenterer Linni Meister, med et drøss av hjerte-emojier, gråtefjes og en forlovelsesring. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.