Skip to main content

Märtha tok med kjæresten til stallen i Lommedalen

HEST: Prinsesse Martha Louise og barna er aktive i ridemiljøet i Lommedalen.

Prinsesse Märtha Louise (47) tok med sin nye, og mye omtalte, kjæreste Durek Verett (44) til stallen i Lommedalen.

Det melder TV2 på sine nettsider.

Det var tirsdag kveld paret besøkte Stall Eide for å se Märthas datter Emma Tallulah Behn (10) i en ridetime.

– Jeg stod inne og underviste, og la bare merke til at de var der og så på ridetimen. Jeg vet ikke hvor lenge de var i stallen fordi jeg stod opptatt, men ridetimen varer omtrent tre kvarter, forteller Anniken Eide til TV2.

Mye oppmerksomhet

Prinsessen kunngjorde sitt nye kjæresteforhold på sin egen Instagram-konto i helgen.

– Når du møter din tvillingsjel, så vet du det. Jeg har vært heldig nok til å ha møtt min. Shaman Durek har forandret livet mitt, som han gjør med så mange. Han har fått meg til å innse at betingelsesløs kjærlighet faktisk eksisterer på denne planeten, skriver hun til et bilde av de to, og legger til:

– Han omfavner hele meg uten spørsmål eller frykt. Han får meg til å le mer enn noen andre og har den dypeste visdom å dele. Jeg føler meg så glad og velsignet for at han er kjæresten min.

 

PARET: Slik presenterer de seg på Instagram.

Et stort pressekorps møtte frem da Verett landet i på Gardermoen tirsdag formiddag.

– Jeg har fått så mye kjærlighet fra hennes familie, og hun har fått så mye kjærlighet fra min familie, sier han på sin Instagram-profil.

Han skal etter planene feire 17.mai i Norge.

Nylig reiste kronprinsparet med Bokbanen fra Kolsås hvor kronprinsessen uttalte at hun var veldig glad for at ektemannen var med som stand-in. 

I forbindelse med et arrangment på Bekkestua bibliotek, ble kronprinsesse Mette-Marit rørt til tårer da slampoeten Evelyn Rasmussen Osazywa sto på scenen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.