Skip to main content

Hvem blir årets bankende hjerte?

Hvert år kårer Budstikkas Årets bankende hjerte. Nå vil vi gjerne ha ditt forslag til hvem som fortjener utmerkelsen i år. På bildet er tidligere vinnere; øverst fra venstre Kristin Bredal Berge, Einar Skage Andersen, Hilde Elise Eikenes, Ingar Bekke, Rolf Olav Haavik og Øystein Aagenæs og Amin Parsa.
Foto: Montasje

Hvert år deler Budstikka ut prisen Årets bankende hjerte. Nå kan du foreslå mulige kandidater til årets pris.

Hvem har lagt ned en innsats for sitt nærmiljø eller andre mennesker, langt utover det en kan forvente? Hvem har gjort det lille ekstra i året som snart er over? For 18. gang skal Budstikka dele ut utmerkelsen Årets bankende hjerte, og vi trenger din hjelp til å finne gode kandidater.

For å nominere en kandidat, sender du inn navnet på vedkommende og en kort begrunnelse på e-post til hjerte@budstikka.no innen fredag 20. november klokken 12.

Budstikka står for den endelige utvelgelsen av kandidater, og de vil bli presentert på nett og i papiravisen i løpet av desember. Vinneren kåres mot slutten av desember måned.

Gjør en forskjell

Fjorårets vinner var Kristin Bredal Berge (59), leder gjennom 25 år for NaKuHel i Asker. Stedet beskrives som en viktig institusjon, møteplass og kulturarena, og et sted mange mennesker fått hjelp til å komme tilbake til arbeidslivet eller mestre en krevende hverdag.

For alt det fikk Bredal Berge mye av æren, noe også ordfører Lene Conradi har understreket. Conradi skal ha beskrevet samarbeidet med NaKuHel som «noe av det smarteste Asker kommune har gjort noensinne». 

Kristin Bredal Berge døde tidligere i høst grunnet en sjelden og meget alvorlig kreftsykdom.

– Med Kristin har hele Asker mistet en ildsjel og ressurs av dimensjoner. En som møtte alle på sin vei med vennlighet og hjelpsomhet, uttalte ordfører Lene Conradi da dødsfallet ble kjent.

Til fjorårets kåring understreket Budstikkas redaktør, Kjersti Sortland, at leserne hadde mange gode kandidater å velge mellom – men at de viste en klar preferanse for Kristin Bredal Berge.

– Årets vinner utgjør en forskjell for andre i lokalsamfunnet, sa Sortland den gangen.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.