Skip to main content

Første konsert på to år for Telenor Arena

Telenor Arena på Fornebu, som er solidarisk kledd i Ukrainas farger nå om dagen, er igjen åpen for konserter.

Telenor Arena på Fornebu, som er solidarisk kledd i Ukrainas farger nå om dagen, er igjen åpen for konserter.

FOTO: PRIVAT

– Nå har vi endelig kunnet blåse spindelvevet ut av hjørnene her. Telenor sier dette er den første konserten de har hatt her på 26 måneder, sier arrangør Stian Pride.

Den kjente filmkomponisten Hans Zimmer spilte fredag kveld på Telenor Arena.

Konserten skulle egentlig gått av stabelen for to måneder siden, men ble da utsatt. Pride sier det er veldig fint å være tilbake i full sving etter to år med utsettelser, og er glad for at konserter ikke trenger å flyttes på lenger. 

– Det å kunne starte med et stort navn som Zimmer er jo også helt utrolig. Han er en skikkelig tungvekter, og det er en ære å kunne presentere ham. Han vant jo til og med en Oscar mens han var på denne turneen for noen uker tilbake, forteller Pride. 

Filmer og tv-serier

Hans Zimmer er komponisten bak musikken i mange populære filmer og tv-serier de siste 40 årene. Han har blant annet skrevet musikken til Prinsen av Egypt, Dunkirk, Interstellar, The Dark Knight, Dune og Løvenes Konge. De to sist nevne endte opp med å sikre han Oscar-prisen for beste originalmusikk. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.