Skip to main content

Flatland leder sommersatsing på TV2

Katarina Flatland og Erik Solbakken fronter sommerens satsing «Quismester» TV2.

Katarina Flatland og Erik Solbakken fronter sommerens satsing «Quismester» TV2. 

Foto: Espen Solli / Tv2

Katarina Flatland fra Nesøya skal fronte sommerens satsing på TV2. 

Flatland skal lede et quiz-show på TV2 der både mannen i gata og norske kjendiser kjemper om tittelen «sommerkveldens quizmester». 

– Som et ekte konkurransemenneske har jeg vel alltid hatt en liten drøm om å ta over gameshow-stafettpinnen fra min far, så nå gleder jeg meg enormt til å prøve meg i et helt nytt format hvor vi virkelig skal leke oss, sier Flatland til TV2. 

Katarina Flatland er datter av Hallvard Flatland som ledet gameshowet «Casino» på TVNorge fra 1989 til 1996.

Erik Solbakken, kjent fra programmet både på NRK og TV2, leder også sendingene som utegående reporter.

– Mens min far hadde makkeren Tause-Birgitte, blir vel Erik det stikk motsatte for meg! Jeg gleder meg skikkelig til all moroa vi skal lage sammen. Erik er et humoristisk geni, og ekstremt kreativ, noe som både utfordrer og gleder meg stort, sier Flatland til TV2.

Spørreprogram

I sommerprogrammet «Quizmester» møter vi et stort antall kjente mennesker som skal bryne seg på både quiz, konkurranser og pinlige utfordringer. Flatland leder quizen i studio, der tre deltagere skal konkurrere mot hverandre. Deltagerne består av en kjendis, en quizentusiast og en tilfeldige person hentet av utegående medprogramleder Erik Solbakken.

– Jeg tror det kan være mange skjulte quiztalenter blant folk ute på gata. Det er kjendisene og quizekspertene som vil ha mest å tape, så her ligger det til rette for at underdogen fra gata kan bli sommerkveldens quizmester, sier Solbakken.

Programmet har premiere 24. juni og går over åtte kvelder i sommer. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.