Skip to main content

En halv million så Ine i Exit

Ine Marie Wilmann som Celine i Exit på NRK.

Foto: Fremantle/NRK

 333.000 seere fikk se skuespiller Ine Marie Wilmann (34) fra Rykkinn i action som Celine, da de første to episodene av serien Exit ble sendt på NRK 1 fredag kveld.  Rundt 200.000  så i tillegg første episode på NRK nett-TV, ifølge kampanje.com.  

 Så mange som 109.000 personer holdt ut helt til den siste og tiende episoden av serien i NRK nett-TV.  I Dagbladet fikk serien terningkast 3, i Aftenposten en firer, mens VG trillet en femmer, skriver nettstedet.

Gift igjen

Exit handler om fire ekstreme typer fra finansmiljøet inspirert av intervjuer med fire virkelige personer, ifølge produsenten. I serien sliter Celine med å opprettholde fasaden når det tørner for finansektemannen William, spilt av Pål Sverre Hagen. 

Det er andre gang Ine Marie Wilmann og Pål Sverre Hagen spiller ektepar, sist gang var i filmen om Sonja Henie. I rollen som Sonja ble Wilmann nominert til Amandaprisen 2019, mens i 2015 sikret hun seg Amanda for beste kvinnelige skuespiller i filmen «De nærmeste».  

Wilmann røper at de Hagen og hun også spiller mot hverandre i et nytt prosjekt,  men da som far og datter. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.