Skip to main content

Dette bildet fra kronprinsens ekskjæreste skapte flere reaksjoner enn vanlig

LIKE I KLÆRNE: Kronprinsessens valg av bluse fikk kronprinsens ekskjæreste til å tytil humor i sosiale medier.

Kronprinsens ekskjæreste Cathrine Helstad Knudsen (44) klarte ikke holde seg unna sosiale medier da hun så hva kronprinsesse Mette-Marit hadde på seg under besøket på Bekkestua bibliotek onsdag.

– Jeg har fått flere reaksjoner enn jeg pleier å få, forteller Knudsen.

Bildet som nå får folk til å trekke på smilebåndet, er en sammenstilling av Knudsen kledd i en denimbluse med sløyfe og kronprinsessen kledd i et tilnærmet prikk likt plagg da hun Kronprinsessen om Bokbanen: – Jeg er veldig glad for at Haakon er med , onsdag morgen.

Til bildet skriver Knudsen «...SOM TO DRÅPER VANN» etterfulgt av emojis og «....Måtte bare.....». Bildet av kronprinsessen er tatt av Budstikka-fotograf Eva Groven.

– Det var tilfeldig at jeg gikk med den blusen i dag. Jeg satt i atelieret og leste nyheter på nettet. Da så jeg at vi var likt kledd i dag, sier Knudsen.

– Jeg bruker sosiale medier mye, men forsøker å holde meg unna «det der». Men litt humor må man ha, fortsetter hun.

Med «det der» mener Knudsen det norske kongehuset.

44-åringen fra Bærum, som i dag livnærer seg som kunstner, var i et to år langt forhold med kronprins Haakon på begynnelsen av 90-tallet. De traff hverandre i Hemsedal i romjulen 1993.

(saken fortsetter under bildet)

 

SKJERMDUMP: Cathrine Knudsens Snapchat-konto

Hjelp av P3-Silje

Kronprinsesse Mette-Marits tur med t-banen var i anledning hennes årlige litterære reise, kjent som Bokbanen. Den går i år fra Kolsås til Stovner.

Da kronprinsessen Mette-Marit rørt til tårer på Bekkestua bibliotek , startet arrangementet med slampoet Evelyn Rasmussen Osazywa. Hun grep forsamlingen med fremføringen av poesi om klima – et overordnet tema under hele seansen på Bekkestua.

Da Mette-Marit skulle holde sin tale etterpå, var hun tydelig rørt.

– Jeg er egentlig veldig satt ut av dette, det var så utrolig fint. Så jeg har litt problemer med å hente meg inn inn igjen, sa hun.

Kronprinsparet tok t-banen til biblioteket  

I år har Mette-Marit med seg ektemannen kronprins Haakon som «stand-in» under hele reisen med Bokbanen.

På de ulike stoppestedene underveis på Bokbanen, vil det være litterære seanser på bibliotekene.

Tidligere har kronprinsessen selv intervjuet forfattere, men denne gangen får hun hjelp av NRK P3-profil Silje Nordnes.

– Nei, vi har ikke løst billett, innrømmet kronprins Haakon på direkte spørsmål fra P3-programlederen ombord på t-banen på vei fra Kolsås til Bekkestua.

Barnehagebarn fikk kongelig møte  

Fra talerstolen

På t-banen hintet kronprinsessen til pressekorpset om at ektemannen har skjulte slampoesi-talenter. Fra talerstolen på biblioteket fortalte hun at kronprinsen tidvis skriver dikt, før hun fortalte en historie fra bryllupsreisen.

–  Et av de minnene jeg kanskje husker best fra min bryllupsreise, er da vi i forsøk på å finne en slampoesi-opplesning i New York, endte opp i en leilighet der en enslig mann ønsket oss velkommen og proklamerte dikt for oss, fortalte hun. 

Her kan du lese flere Budstikka-nyheter om kultur og underholdning

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.