Skip to main content

Det gikk ikke veien for Ingeborg (15) i MGPjr

Ingeborg Nermoen fra Bærum deltok i MGPjr.
Ingeborg Nermoen fra Bærum deltok i MGPjr.
Foto: Hans Otto Bordvik

Den 15 år gamle artisten fra Bærum kom seg ikke videre som en av tre superfinalister.

Ingeborg Nermoen sang sin egenskrevne låt «Her og nå», som handler om å ikke alltid bry seg om hva andre gjør, i Oslo Spektrum lørdag kveld. 

– Hvis du går inn på sosiale medier og ser at andre gjør noe annet enn deg, er det lett å tenke at de har det mer gøy, selv om det ikke nødvendigvis er sånn, sier bærumsjenta.

På grunn av koronaviruset ble NRK nødt til å flytte finaledatoen for den 19. utgaven av Melodi Grand Prix Junior.

Nådde ikke til topps

Ingeborg var en av åtte deltakere som skulle opptre i spektrum. Etter at alle åtte deltakerne hadde fremført sine egenskrevne låter, ble tre av dem stemt videre til superfinalen. 

Emu & Abu, BLIXMusic og Hennika var de tre deltakerne som gikk til superfinalen, og til slutt var det Hennika som stakk av med seieren. 

Da Budstikka snakket med Ingeborg i februar, sa hun at seier ikke var målet hennes. 

– Alle som er her har en felles interesse og vi går gjennom dette sammen så vi blir veldig nære hverandre. Det er ikke seier som er hovedmålet mitt. Jeg blir ikke lei meg om jeg ikke vinner, alle som går videre er vinnere, sa Ingeborg. 

Perfekt som tema

Prosjektleder Eva Rutgerson Bie i NRK forteller at årets låter hovedsakelig handler om vennskap og forelskelse, men også temaer fra nyhetsbildet.

– I år var det en del innsendte bidrag som bar med seg klimaspørsmål, men det var også mye om selvfølelse og det å være god nok. Derfor handler årets tema om at du er perfekt nok, akkurat som du er. Dette gjenspeiles også i årets felleslåt «Du er perfekt» som slippes en uke før finalen.

Her kan du høre årets felleslåt. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.