Satser med sommerlig pop

ACRES WILD: Magnus Askjer Lefsaker, Simen Følstad Nilsen, Even Ziesler Andenæs, Mads Frøystadvåg Skovdahl og Espen Skretteberg. FOTO: PRIVAT

ACRES WILD: Magnus Askjer Lefsaker, Simen Følstad Nilsen, Even Ziesler Andenæs, Mads Frøystadvåg Skovdahl og Espen Skretteberg. FOTO: PRIVAT

Artikkelen er over 2 år gammel

Drømmen for Acres Wild er at debutalbumet skal få samme fart viralt som den første singelen de slapp i vinter.

DEL

– Dette er stas. Det er første gangen vi gir ut noe som vi virkelig synes er bra, sier Magnus Askjer Lefsaker (28).

13. mai kommer han og resten av gutta i Acres Wild med debutalbumet «Ignore the Flags on the Beaches».

LES OGSÅ: Pasha (22): – Jaktinstinktet våkner på scenen

Tok av på Spotify

Bandet som består av Askjer Lefsaker på vokal, samt Even Ziesler Andenæs (27) fra Asker på bass, i tillegg til Simen Følstad Nilsen (Halden), Mads Frøystadvåg Skovdahl (Oslo) og Espen Skretteberg (Vikersund), har allerede gjort suksess med tidligere singelutgivelser. Bandets første EP «The Prophecies of Skeeter Davis» besto av tre låter som alle fikk spilletid på P3, P1 Østlandssendingen og P13. Og da de i vinter slapp den første singelen fra debutalbumet, «Line of Sight», tok den av viralt.

– Til slutt endte den på 12. plass på Spotifys «Global Viral topp 50», som viser de mest delte låtene på Spotify internasjonalt. Det var gøy, sier Askjer Lefsaker og legger til:

– Det var til og med nære på at den ikke ble med på albumet. Heldigvis ble vi til slutt så fornøyde med versjonen vi spilte inn i stuen til mamma og pappa på Tanum at det klarte seg.

Acres Wild begynte som Askjer Lefsakers soloprosjekt.

– Så fikk jeg med meg Even, som jeg gikk musikklinjen med på Rud videregående, før vi dannet resten av bandet, sier han.

Musikken de leverer er inspirert av 60-tallets helter. Resultatet er melodiøs sommerpop, ifølge vokalisten som til vanlig jobber IT-bransjen, i det Asker-baserte firmaet Vitari.

Men to dager i uken er forbeholdt musikken og artistdrømmen.

– Og forhåpentligvis liker folk dette albumet like godt som vi gjør, sier Askjer Lefsaker.

LES OGSÅ: Susanne Haugland tar over som Musikkflekken-sjef

Artikkeltags