Bærum-kaptein Kristoffer Tollås legger opp

LEGGER OPP: Kaptein Kristoffer Tollås (t.h.) legger opp som fotballspiller.

LEGGER OPP: Kaptein Kristoffer Tollås (t.h.) legger opp som fotballspiller. Foto:

Bærum-kaptein Kristoffer Tollås gir seg med fotballen. – Jeg glemmer aldri 2014-sesongen, sier 31-åringen.

DEL

Tirsdag kom beskjeden om at Bærum-kaptein Kristoffer Tollås gir seg med fotballen.

31-åringen begrunner valget med at det er krevende å kombinere spill i andredivisjon, med familie og jobb.

– Det er lange slitsomme dager, og når man kun treffer barna en kort halvtime før de skal legge seg om kvelden, så merker jeg at det skal bli deilig å få en pause fra fotballbanen, sier Tollås, som legger til at det var et vanskelig valg.

– Det er en veldig fin gruppe i Bærum, som jeg vil savne mye. 2014-sesongen glemmer jeg aldri, og dessverre har det gått litt ned etter det, sier Tollås.

LES OGSÅ: Her gir fotballtreneren spillerne elektrosjokk

Kontaktet av andre klubber

Han har allerede rukket å bli kontaktet av breddeklubber nedover i divisjonssystemet, og avslører at tidligere Bærum-kaptein Lars Sandbu har snust på midtbanespilleren. Sandbu spiller for 4. divisjonslaget Fremad Farmagusta.

– Det er mulig at jeg kommer til å spille igjen, men akkurat nå ser jeg frem til en pause, sier Tollås.

Tollås har de siste fire sesongene spilt for Bærum, etter å ha spilt fire sesonger i Asker.  Forrige sesong scoret han ti mål på 20 kamper - og samlet syv gule kort.

– Det er et stort tap for oss, men jeg har stor respekt for avgjørelsen. Så får vi se om det kribler litt ekstra når det nærmer seg mars, vi holder døren åpen, sier trener Luke Torjussen.

Midtbanespiller Kristoffer Tollås var forrige sesong en av Torjussens viktigste menn - og treneren forteller at det er svært leit å miste spilleren før neste sesong.

LES OGSÅ: Tidligere Bærum-spiller Riki Alba klar for Asker

– Det har vært diskutert en stund, siden slutt av forrige sesong, og han har brukt en stund på å tenke over valget. Nå har han gitt den endelige beskjeden, sier Torjussen.

Artikkeltags