Skip to main content

Kvinne tatt etter tyveriraid

Politiet stanset kvinnen da hun kjørte her ved Sogn studentby i Oslo. En kontroll av gjenstander i bilen gjorde at politiet knytter kvinnen til tyverier i Bærum.

Politiet stanset kvinnen da hun kjørte her ved Sogn studentby i Oslo. En kontroll av gjenstander i bilen gjorde at politiet knytter kvinnen til tyverier i Bærum.

Foto: JØRGEN DAHL KRISTENSEN

Politiet fulgte etter kvinnen fra Bærum til Oslo. I bilen fant de mengder av tyvgods.

– Det er en polsk kvinne i 30-årene som er siktet i saken. Etter pågripelsen ble hun løslatt mot meldeplikt, sier politiadvokat Sasha Ingebretsen i Oslo politidistrikt enhet sentrum.

Hun forteller at operasjonssentralen tirsdag kveld mottok melding om en person som oppførte seg merkelig i et boligområde. Innringeren hadde fått med seg registreringsnummeret på bilen vedkommende kjørte.

– En politipatrulje fanget opp denne bilen i krysset Bærumsveien/Vækerøveien. De fulgte etter og etter hvert ble bilen stanset i området ved Sogn studentby i Oslo, sier Ingebretsen.

Facebook-grupper

I høst og vinter har det vært mange meldinger fra beboere på Jar, Stabekk, Lysaker og Bekkestua om tyverier fra hager, boder, oppkjørsler og garasjer. 

Alt fra pyntegjenstander og hagemøbler til klær er stjålet, og tyveriene er tema i flere Facebook-grupper. Noen har meldt at det de tidligere har blitt frastjålet nå er levert tilbake.

– Noe av det som lå i bilen kvinnen kjørte stammer fra Bekkestua, Jar og Lysaker. Men jeg ønsker ikke å si noe konkret om hva som lå i bilen, fordi vi er på et tidlig stadium i etterforskningen, sier Sasha Ingebretsen. 

Politiadvokaten påpeker det er for tidlig å si noe om kvinnen er del av et nettverk, og om hun har stjålet i de samme områdene tidligere.

Her kan du lese flere lokalnyheter fra Bekkestua, Jar, Lysaker eller Stabekk

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.