Onanerte foran barn i svømmehall

SKJEDDE HER: 39-åringen onanerte i dusjen i Nadderudhallen.

SKJEDDE HER: 39-åringen onanerte i dusjen i Nadderudhallen. Foto:

Selv om han ble bøtelagt for onanering i 2013, gjentok 39-åringen aktiviteten – denne gang i dusjen i Nadderudhallen. Treg saksbehandling hos politiet gjør at mannen slipper fengselstraff.

DEL

39-åringen lærte tydeligvis ikke av boten for fire år siden. Nå er han domfelt for å ha onanert igjen, foran to unge gutter i dusjen i Nadderudhallen. Gjentagelsen skulle i utgangspunktet ende i fengselsstraff, men politisommel sørget for at så ikke skjedde.

Det gikk nemlig over et år fra 39-åringen var identifisert som personen som onanerte og til politiet avhørte ham i september i år.

– Etter nyere Høyesterettspraksis skal dette få innvirkning på straffens lengde. Når det uansett er tale om en kort fengselsstraff, må behandlingstiden heller gi grunnlag for å gjøre fengselsstraffen betinget, skriver tingretts-dommer Jens-Sveinung Wegner i dommen fra Asker og Bærum tingrett.

LES OGSÅ: SFO-ansatt forgrep seg på jente (7)

Unge gutter

Hendelsen i dusjen skjedde en aprillørdag i fjor. De to guttene, henholdsvis 12 og 13 år gamle, var i et tilrettelagt avhør noen uker senere. 39-åringen ble identifisert i juni i fjor.

I retten sist uke ga 39-åringen en uforbeholden tilståelse.

Han vedtok også dommen på 15 dagers betinget fengsel og en bot på 10.000 kroner på stedet.

Artikkeltags