Stikkoffer ønsker ikke å snakke med politiet

MULIG ÅSTED: Politiet tror kvinnen ble påført skadene i en leilighet i denne blokken, like ved Telenor Arena.

MULIG ÅSTED: Politiet tror kvinnen ble påført skadene i en leilighet i denne blokken, like ved Telenor Arena. Foto:

Kvinnen som ble funnet med stikkskader på Fornebu mandag kveld, ønsker ikke å gi politiet informasjon om bakgrunnen for hendelsen.

DEL

– Vi vet ikke så mye mer nå, for kvinnen som ble stukket ønsker ikke å snakke med oss. Da blir det vanskelig for oss å komme videre, sier politi-overbetjent Hilde Staver ved avdeling lokal etterforskning på Bærum politistasjon.

Staver sier det fortsatt er uvisst hva slags gjenstand kvinnen i 40-årene ble stukket med. Hun hadde to dype kutt i låret da ambulansepersonell og politiet fant kvinnen utenfor blokken i nærheten av krysset Snarøyveien/Oksenøyveien. Hun ble kjørt til sykehus for behandling.

Kvinnen ringte selv etter ambulanse, via politiets operasjonssentral.

Hadde uoppgjorte saker

Også mandag slet politiet med å få opplysninger i saken fra de involverte.

– Hverken fornærmede eller et vitne på stedet var villige til å si hva som har skjedd. Men vi fant etter hvert frem til en leilighet hvor det oppholdt seg flere personer. Det er uvisst om denne leiligheten er åstedet, sa operasjonsleder Steinar Hausvik i politiet da.

I den aktuelle leiligheten ble to menn i henholdsvis 20-årene og 30-årene pågrepet. Lokalt politi vet ikke hva de eventuelt har forklart om episoden.

– Begge hadde uoppgjorte saker andre steder. Da er disse andre stedene som også etterforsker dette nye forholdet, slik at det blir kontinuitet i oppfølgingen, sier Staver.

Her kan du lese flere nyheter i hendelsesloggen

Artikkeltags