Skip to main content

Veritas-ansatt bekreftet koronasmittet

Deler av hovedkontoret på Høvik er stengt av.

– Jeg kan bekrefte at en ansatt med kontoradesse på Høvik er smittet. Det skjedde fredag, og vedkommende har ikke vært på jobb siden, forteller kommunikasjonsdirektør Per Wiggo Richardsen i DNV GL.

Den smittedes nærmeste kolleger er alle kontaktet av arbeidsgiver, og de har fått informasjon om hvordan de skal forholde seg.

– Vi har forholdt, og forholder, oss til det Folkehelseinstituttet sier og de rådene den smittedes fastlege har gitt, sier Richardsen.

Hyppigere renhold

En del av hovedkvartet i sjøkanten på Høvik er også stengt som følge av at koronasmitten har nådd DNV GL.

– Det området skal rengjøres ekstra nøye, forklarer Richardsen.

Han sier de også har lagt vekt på to ting for å hindre ytterligere smitte blant de ansatte. 

– Renholdet er intensivert gjennom større hyppighet, særlig i fellesområdene. I tillegg har vi vært meget tydelige på at alle ansatte må være sitt ansvar bevisst når det kommer til personlig hygiene.

Videomøter

DNV GL er muligens den mest internasjonale bedriften i Bærum, og de har kontakt med personer i nær sagt alle verdenshjørner daglig. Men siden koronautbruddet kom, er det innført restriksjoner på tjenestereiser til en rekke land.

– Vi gjør alt vi kan for tilrettelegge slik at vi kan betjene kundene våre. Det betyr at vi for eksempel bruker digitale tjenester i større utstrekning enn vi normalt gjør. Fremfor å møtes fysisk, kansellerer vi møtet og gjennomfører det i stedet som videomøte, forteller Per Wiggo Richardsen.

SAMLESIDE:Her kan du lese flere Budstikka-nyheter om koronaviruset

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.