Skip to main content

Unni Lindells familie korona-rammet

Forfatter Unni Lindell fra Høvik har avlyst avtaler etter at det ble klart at et nært familiemedlem er rammet av koronaviruset.

Forfatter Unni Lindell fra Høvik har avlyst avtaler etter at det ble klart at et nært familiemedlem er rammet av koronaviruset.

Foto: EVA GROVEN

Unni Lindell har avlyst arrangementer etter at et familiemedlem ble rammet av koronaviruset. 

Det skriver Lindell selv på sin Instagram-konto. Det var VG som først omtalte saken. 

I forrige uke trakk den prisbelønte forfatteren fra Høvik seg fra krimfestivalen i Oslo. 

– Jeg fikk virusfrykt. Et nært familiemedlem var nummer to i Oslo som fikk påvist corona etter Italia-tur. Det kom fort og nært. Jeg har avlyst alle arrangementer med mye folk i nærmeste fremtid, skriver Lindell på Instagram. 

Her kan du lese flere saker om koronautbruddet i Asker og Bærum. 

- Må understreke at jeg selv ikke har vært i karantene, og at det går fint med mitt kjære smittede familiemedlem, skriver Lindell. 

Hun kommer også med kritikk av hvordan myndighetene har taklet utbruddet, før hun beroliger sine lesere med at hun kommer sterkere tilbake.

Unni Lindell avlyser arrangement pga koronavirus.
Unni Lindell avlyser arrangement pga koronavirus.
Foto: Skjermdump Instagram

Skriver ny bok

Krimdronningen fra Bærum er mest kjent for sine bøker om politibetjent Cato Isaksen fra Asker som hun har vunnet flere priser for. 

Til jul i fjor ga hun ut et julehefte med venninnen Anne B. Ragde, som raskt gikk rett til salgstoppen. 

For tiden arbeider Lindell med sin nye krimbok som får tittelen «Nabovarsel», og som etter planen skal komme ut til høsten. Da blir det på nytt forlag, etter at Lindell gikk fra Aschehoug til Capitana i januar i år. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.