Skip to main content

To nye koronadødsfall

Bærum kommune melder om et nytt dødsfall knyttet til Bærum sykehus.

Bærum kommune melder om et nytt dødsfall knyttet til Bærum sykehus. 

Foto: Knut Bjerke

To personer har mistet livet med koronavirus. Det melder Bærum kommune fredag. 

Det ene dødsfallet var ved Bærum sykehus. Det er sykehusets 18. dødsfall knyttet til pandemien. Det andre dødsfallet er knyttet til Hospice og Stabekk sykehjem. 

– Jeg kan bekrefte to nye dødsfall med korona i Bærum. Vi kondolerer, og sender våre tanker til de etterlatte, skriver kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen i en pressemelding.

Personene som er døde skal være eldre, ifølge Nilsen godt over 70 år.  

Siden november har det vært smitteutbrudd både på Solvik og Stabekk sykehjem. Ifølge Nilsen skal situasjonen nå være stabil. 

Kommunen melder at fem personer ved sykehjem i Bærum har mistet livet knyttet til pandemien siden november. Totalt har 43 personer mistet livet i Asker og Bærum under pandemien. 

Smittehopp

Bærum kommune meldte fredag om 28 nye tilfeller av koronasmitte i kommunen. Tallet er tangering av smitterekorden fra 20. november. 

Ifølge kommuneoverlege Nilsen er det høye smittetallet i stor grad knyttet til nærkontakter og familiemedlemmer som allerede er i karantene. 

– Det er ingen sykehjemsbeboere i de siste smittetallene, sier Nilsen.

Totalt har 1.265 personer i Bærum fått påvist smitte siden utbruddet startet.  

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.