Skip to main content

Smittetopp og rekordhøyt antall innleggelser i Bærum

Det er registrert 68 nye smittetilfeller i Bærum det siste døgnet, noe som er det høyeste siden pandemien startet.

Det er registrert 68 nye smittetilfeller i Bærum det siste døgnet, noe som er det høyeste siden pandemien startet. 

Foto: Knut Bjerke

Bærum kommune har registrert 68 nye smittetilfeller siste døgnet. Samtidig er 23 personer innlagt på Bærum sykehus med koronavirus. Begge deler er nye rekorder. 

Dette opplyser kommunen og Helseforetaket Vestre Viken på sine hjemmesider

Forrige gang Bærum hadde så høye smittetall var 20. mars, da var tallet 67. 

Kommunen opplyser til Budstikka at 536 personer testet seg mandag (2. påskedag), noe som ikke er veldig mange flere enn dagene i påskeuken. 

Mellom 3-400 personer skal ha vært innom teststasjonen på Fornebu i forrige uke, opplyser kommunen. 

Det forventes at flere tester seg de nærmeste dagene etter påskeferien. Barnehagene i Bærum ble satt på rødt tiltaksnivå fra onsdag 7. april. 

Det ble besluttet etter at man så en økende smittetrend blant barn i påsken. I løpet av påskeferien ble det meldt om flere smitteutbrudd ved barnehager i Bærum. 

Mindre i Asker

Asker kommune opplyser samtidig om seks nye tilfeller av koronasmitte siste døgn. Ferske tall fra kommunen viser at 565 personer testet seg for covid-19 i går. 

Det betyr at det totalt sett var 2.849 personer som testet seg i Asker i løpet av de syv siste dagene, og 142 personer fikk påvist smitte i løpet av påskeuken.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.