Skip to main content

Skulle åpnet denne uken – nå er alt utsatt til etter påske

Tuva Livsdatter Syvertsen skulle stått på scenen i hjemkommunen 6. mars. Nå må både hun og andre artister smøre seg med tålmodighet.

Tuva Livsdatter Syvertsen skulle stått på scenen i hjemkommunen 6. mars. Nå må både hun og andre artister smøre seg med tålmodighet.

Foto: TV2

Asker kulturhus hadde fullt program denne uken. Men nå stenger dørene. 

– Vi hadde gledet oss til å åpne igjen, men nå må vi utsette programstart til over påske, sier Silje Buraas, avdelingsleder for Kulturarenaer i Asker. 

Blant de kulturelle godbitene denne uken var teaterforestilling med Brageteatret onsdag 3. mars og The Northern Belle i «Den kulturelle barnevogna» 4. mars. 

Fredag var det planlagt en musikalsk forestilling med Mia Gundersen og lørdag 6. mars skulle Spellemann-nominerte Tuva Livsdatter Syvertsen fra Brønnøya komme med bandet sitt Valkyrien Allstars.

Godt trent

Selv med begrenset publikumskapasitet og regel om at det kun var mulig å besøke kulturarrangementer i egen kommune, er alt utsatt på grunn av smittesituasjonen.

– Vi må forholde oss til kriseledelsen og deres vurderinger. Vi er blitt godt trent med å flytte arrangementer. Det er et savn å ikke kunne tilby gode kulturopplevelser og ha publikum i salen. Vi gleder oss til vi kan åpne igjen, sier Buraas. 

Her kan du lese flere kultur- og underholdningsnyheter fra Budstikka

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.