Skip to main content

Seniorene går digitalt

Kirsten Koht i Asker eldreråd inviterer til digital konferanse.

Kirsten Koht i Asker eldreråd inviterer til digital konferanse.

Foto: TRINE JØDAL

Eldrerådet i Asker går digitalt i årets seniorkonferanse torsdag.

Siden koronatiltakene ble innført i mars, har eldrerådets leder, Kirsten Koht, vært opptatt av hvordan de eldre har det, isolert fra venner og familie. Når det torsdag er tid for årets seniorkonferanse, ønsker eldrerådet å bidra til å holde motet oppe blant kommunens eldre.

Temaet er «Det kommer noe godt ut av dette».

– Vi har valgt et tema som vi mener er viktig for mange nå. Det gjelder å fokusere på det gode og positive og holde humøret oppe. Vi har vært så heldige å få Sven Mollekleiv, tidligere generalsekretær i Røde Kors, til å gi oss noen gode betraktninger rundt dette temaet. I en tid hvor vi trenger å være sammen, men må være alene, sier Koht.

Men siden koronasituasjonen gjør det vanskelig å holde konferanser fysisk, satser eldrerådet på å gjennomføre det digitalt. På Asker kommunes nettside ligger det en lenke til konferansen direkte torsdag mellom klokken 10 og 11. Den finner man ved å søke på «seniorkonferansen».

– Jeg håper virkelig at mange tar frem datamaskinen og kaffekoppen og litt frokost, og lytter til noen tanker om den rare situasjonen vi alle har kommet i grunnet korona, oppfordrer Kirsten Koht.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.