Skip to main content

Ordførerens ektemann tok en «korona-Elvis» på terrassen

Da hjemmekontoret ble for knugende, dro Jacob Conradi på seg Elvis-drakten og sang for naboene fra terrassen på Nesbru.

– Jeg har jo hjemmekontor som de fleste andre, og på slutten av dagen. man blir jo helt sprø, sier Jacob Conradi. 

Ordførerens ektemann er en populær og elsket entertainer med en stor forkjærlighet for Elvis Presley. I disse dager er det dårlig med scener å spille på, og Jacob savner sitt publikum. Her om kvelden rant det helt over.

– Så hang jo Elvis-drakten i skapet, og siden det ikke er så mange å underholde for tiden, så prøvde jeg med de hjemme i huset. Der var det ingen stor entusiasme, så da tenkte jeg at naboene fikk duge, humrer han. 

Jacob Conradi tok nabolagskonserten helt ut.FOTO: PRIVAT

Sang Elvis for nabolaget

Dermed bar det ut på terrassen hjemme på Nesbru, med høyttaleranlegg og alt. «Are you lonesome tonight" ljomet over hustakene, og jammen dugde naboene som publikum. Hele hendelsen la artisten selv ut på Facebook fredag kveld.

– Jeg har fått mange hyggelige tilbakemeldinger, jeg tror folk trenger litt galskap nå. Og vi som liker å underholde, vi trenger det i hvert fall. Vi ser jo mange som synger og spiller fra balkonger og finner mange forskjellige former for å spre litt glede. Så får vi håpe at ting har roet seg til jeg skal holde julekonsert på Sekkefabrikken, sier Jacob Conradi.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.