Skip to main content

Nytt koronarelatert dødsfall ved sykehjem

Mandag ble det kjent at en koronasmittet beboer ved Solvik sykehjem er død.

Mandag ble det kjent at en koronasmittet beboer ved Solvik sykehjem er død.

Foto: Knut Bjerke

Til sammen 46 mennesker fra Asker og Bærum har mistet livet som følge av koronasmitte siden mars. Søndag døde en beboer ved Solvik sykehjem i Bærum.

Bærum kommune har fått melding om et nytt dødsfall med covid-19. En beboer ved Solvik sykehjem som hadde påvist covid-19, gikk bort søndag, skriver kommunen i en pressemelding.

– Jeg kan bekrefte at en eldre beboer ved Solvik sykehjem er død med koronasmitte. Vi kondolerer, og sender våre tanker til de etterlatte, sier kommuneoverlege Bjørg Dysthe.

Siden november har det vært smitteutbrudd både på Solvik og Stabekk sykehjem.

Åtte dødsfall på sykehjem

Per 21. desember har 46 personer fra Asker og Bærum mistet livet som følge av koronasmitte. Onsdag 18. mars døde en eldre pasient med påvist koronasmitte på Bærum sykehus. Vedkommende var bosatt i Asker, og ble dermed den første i Asker og Bærum som mistet livet grunnet smitten.

Det har til sammen vært åtte dødsfall med påvist covid-19 ved sykehjem i Bærum siden november.

For to uker siden var antall smittede i Asker og Bærum rekordhøy, med til sammen 189 nye, påviste tilfeller. I forrige uke gikk smittetallet noe ned, til 154 tilfeller.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.