Skip to main content

Nytt koronadødsfall i Asker

I denne bygningen på Solgården har Asker kommune opprettet en avdeling for koronasyke pasienter. Onsdag mistet en av pasientene livet. 

Foto: Knut Bjerke

Onsdag døde en eldre person på koronasmitteavdelingen som nylig ble opprettet i Asker.

Kommuneoverlege i Asker, Meera Grepp, bekrefter det syvende dødsfallet i Asker på grunn av Covid-19. 

I en pressemelding fra Asker kommune kommer det frem at de pårørende er blitt varslet. 

I slutten av mars etablerte Asker kommune en avdeling for koronasyke på Solgården bo- og omsorgssenter. Det er her dødsfallet skal ha funnet sted. 

Av personvernhensyn gis ikke ytterligere informasjon om den avdøde. 

Ordfører i Asker, Lene Conradi, kondolerer og sender sine varmeste tanker til de etterlatte. 

17 totalt

Onsdagens dødsfall er nummer 17 totalt blant innbyggerne i Asker og Bærum siden 18. mars.

Det første ble registrert ved 14-tiden onsdag 18. mars, da en eldre pasient med påvist koronasmitte døde på Bærum sykehus. Vedkommende var bosatt i Asker.

Fredag 27. mars kom koronadødsfall nummer to da en Asker-kvinne døde på Drammen sykehus. Mandag 30. mars ble det meldt om to nye dødsfall.

Tirsdag 31. mars kom Askers fjerde koronadødsfall. 1. april meldte Bærum kommune om to nye dødsfall, disse skjedde 30. og 31. mars. Torsdag kveld 2. april døde nok en person fra Asker.

Søndag 5. april opplyste Bærum kommune at en person bosatt i Bærum er død, det tiende totalt i Asker og Bærum. To dager senere ble det bekreftet tre ny dødsfall.

Onsdag 8. april har Asker og Bærum kommune bekreftet hvert sitt dødsfall. Torsdag kom Bærum med informasjon at ytterligere to personer døde onsdag. Det er nå totalt 15 koronarelaterte dødsfall i Asker og Bærum 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.