Skip to main content

Ny smittetopp i Bærum

Stadig flere har fått to streker på koronatesten den siste tiden.
Stadig flere har fått to streker på koronatesten den siste tiden.
Foto: KNUT BJERKE

Mandag ble det for første gang registrert over 500 nye smittetilfeller på ett døgn i Bærum.

Smitten spredte seg med rekordfart i forrige uke. Tirsdag ble det for første gang registrert 300 smittetilfeller i Bærum, og på lørdag var 488 personer registrert smittet med koronavirus i kommunen. 

Mandag morgen opplyser Bærum kommune at det er registrert 502 nye smittetilfeller siste døgn, noe som er nok en ny smittetopp i kommunen siden pandemien startet.

200 nye i Asker

I Asker kommune er det registrert 200 nye smittetilfeller det siste døgnet. Det er en nedgang fra lørdag, hvor det ble registrert 232 smittede, og noen få flere enn de 196 smittetilfellene som ble bekreftet søndag.

Nå smittes barn og unge som aldri før. Er det noe du ønsker at vi skal skrive om når det gjelder testing, isolasjon/karantene? Tips oss her

Kommuneledelsene både i Asker og Bærum har besluttet at barnehage og grunnskole fortsatt skal drives på gult nivå, mens videregående skoler nå er på grønt nivå.

Dette har blant annet den konsekvensen at redusert åpningstid fortsetter.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.