Skip to main content

Lege Wasim Zahid (45) er smittet med korona

Lege fra Lommedalen, Wasim Zahid, er bekreftet smittet med koronaviruset. Det forteller han selv i en video på YouTube. Her i Bærum Kunsthall på Fornebu ved en tidligere anledning.

Lege fra Lommedalen, Wasim Zahid, er bekreftet smittet med koronaviruset. Det forteller han selv i en video på YouTube. Her i Bærum Kunsthall på Fornebu ved en tidligere anledning. 

Foto: KARL BRAANAAS

Zahid sier han har blitt smittet på jobb, hvor han jobber med koronasyke pasienter. 

Legen fra Lommedalen informerer selv om smitten på Twitter. 

I tweeten legger han også ved en lenke til sin YouTube-kanal, hvor han har lagt ut en video om egne erfaringer sykdommen. 

Wasim Zahid (45) er spesialist i indremedisin og kardiologi, og jobber med koronapasienter ved Drammen sykehus. Han sier i videoen han trolig ble smittet på jobb. 

– Viruset er utrolig smittsomt og klarte dermed å snike seg forbi alle barrierene, sier legen. 

Som så mange andre helsearbeidere, skulle Zahid få første vaksinedose neste uke. Han sier i videoen han synes det er irriterende å bli smittet så nære vaksinasjon. 

– Jeg har klart å holde meg smittefri helt frem til nå. Å få korona på oppløpssiden, når det kun er én uke til jeg skulle få vaksine, er utrolig irriterende. 

I tillegg til å være lege på Drammen sykehus, sitter Zahid i kommunestyret for Bærum Arbeiderparti. Han har hatt vervet siden 2019.

45-åringen forteller at symptomene til nå har vært milde. 

– Det har vært milde smerter midt på ryggen, litt tett nese og noe hodepine. Jeg har ikke hatt noe særlig hoste, ei heller noe feber, sier Zahid. 

Han legger til at han etter et par dagers sykdomsforløp ble svært sliten og utmattet. Det er omtrent fem dager siden han ble smittet, anslår legen, som nå isolerer seg i eget hjem. 

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.