Røkke skal bidra med millioner til nytt fotballanlegg

VIKTIG BIDRAGSYTER: Kjell Inge Røkke fra Konglungen har sammen med sin kone Anne Grete Eidsvig, sagt ja til å bidra med penger for at Frisk Asker Fotball skal få realisert drømmen om et fotballanlegg med fotballbane og klubbhus.

VIKTIG BIDRAGSYTER: Kjell Inge Røkke fra Konglungen har sammen med sin kone Anne Grete Eidsvig, sagt ja til å bidra med penger for at Frisk Asker Fotball skal få realisert drømmen om et fotballanlegg med fotballbane og klubbhus. Foto:

Frisk Asker Fotball står i dag uten eget treningsanlegg. Det ser det nå ut til å bli en slutt på.

DEL

For klubben fikk positivt svar da de tok kontakt med Kjell Inge Røkke og hans kone, Anne Grete Eidsvig. Det skriver Nettavisen.

Nå har den bemidlede familien bosatt på Konglungen sagt seg villig til å spytte inn et større pengebeløp for at Frisk Asker Fotball skal få realisert anleggsdrømmen sin som skal inkludere ny kunstgressbane og nytt klubbhus.

– Vi er utrolig glad for at vi har en familie i Asker som er såpass interessert. Det er kjempebra for oss. Det er 500 barn som får glede av dette, sier Sondre Prestagard, nestleder i Frisk Asker Fotball, til avisen.

Ifølge Prestagard håper klubben at banen skal stå ferdig i løpet av høstsesongen.

LES OGSÅ: Legger opp til krymping av stadionet på Føyka 

Har satt av tomt

Et av kravene fra Røkke-familien for å bidra økonomisk, var at Asker kommune måtte garantere for tomt til fotballbane og klubbhus. Det har de gjort, og anlegget blir liggende ikke langt fra Thon Hotel Vettre, ifølge Nettavisen.

Størrelsen på pengebidraget til Røkke og Eidsvig er ukjent. Hele anlegget skal finansieres med tippemidler og egne midler fra klubben i tillegg til Røkke-bidraget.

Paret har sammen to sønner som begge spiller fotball nettopp i Frisk Asker Fotball.

Les flere sportsnyheter her.

Artikkeltags