Flatland har i nyere tid vært et kjent fjes på TV-skjermen hvor hun har ledet programmer som blant andre Sommertid, Idol og Jakten på kjærligheten.

Selv om hun har oppnådd suksess i underholdningsbransjen stoppet det henne ikke fra å fortsatt følge drømmen om å bli lege.

Torsdag ettermiddag annonserte hun på Instagram at graden var i boks, med champagne, roser og teksten «100 prosent lege»

Flatland leder passende nok også liv- og helsebransjepodkasten Åpen Journal sammen med ektemann og med-lege Harald Meling Dobloug (32).

– Det føles akkurat så deilig, om ikke deiligere enn jeg hadde trodd å bli ferdig. Jeg har jo brukt 12 år på å utdanne meg med jobb og barn, og det er 12 år med arbeid som har hengt over en, så det føles helt fantastisk å bli ferdig, sier Katarina Flatland til Dagbladet.

Programlederen, og nå legen, har tidligere sagt til Se og Hør at planen etter studiene var å prøve å kombinere TV- og legekarrieren. Ideelt sier hun hun håper å kunne kombinere de to karrierene ved å kunne lage et legeprosjekt for TV.

Men før den tid venter hun sitt andre barn, samt en ferietur med ektemannen til New York.

– Først og fremst skal jeg bare nyte ferien, og etter hvert prøve å lage noe TV rundt helse og kropp, så får vi se etter hvert om det blir turnusarbeid, sier hun og legger til at hun på sikt planlegger å jobbe som lege, forteller hun til Dagbladet.