Skip to main content

13-åring herjet i karate-NM

Majra Trakofra Bærums-klubben Mizuchi tok tre NM-gull i karate.
Majra Trakofra Bærums-klubben Mizuchi tok tre NM-gull i karate.
FOTO: PRIVAT

13 år gamle Majra Trako fra Mizuchi karateklubb imponerte voldsomt i sin NM-debut og tok to individuelle gull, samt gull for lag.

Dønski-klubben har i løpet av koronapandemien mistet ti tidligere norgesmestere til studier, jobb og til en nystartet klubb mellom Drammen og Svelvik, startet av en av klubbens tidligere topputøvere. 

Likevel klarte Mizuchis tropp på åtte utøvere å vinne seks gull, to sølv og en bronsemedalje under NM i Skedsmohallen. 

Majra Trako vant kata (mønster) for jenter 12/13 år, og kumite (kamp) for jenter 12/13 år +49 kilo. I tillegg var hun med på kata-laget sammen med Amanda Hoff Birch-Aune og Nathania Muliawan. Trioen tok gull.

De andre medaljene kom ved gull til Amanda Hoff Birch-Aune i kata jenter 16/17 år, gull til Olai Fykse Johnsen i kata gutter 14/15 år, gull til Amund Hillestad i kata herrer u. 21 år, sølv til Hillestad i kata senior herrer og sølv til Cornelius Fykse Johnsen i kata 17/18 år. Bronse til Arik Amroun i kumite herrer senior +84kg.

Les flere artikler

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.