Chance the Rapper klar for Kadetten

RAPPER: Chance the Rapper er blant de første artistene som er booket til Kadetten 2019. FOTO: KADETTEN

RAPPER: Chance the Rapper er blant de første artistene som er booket til Kadetten 2019. FOTO: KADETTEN

Amerikanske Chance the Rapper og Bergensduoen Sushi x Kobe er de første artistene som offentliggjøres av bookingen til neste års Kadetten-festival.

DEL

– Vi er glade for å kunne invitere til en enda større strandfest i 2019, og kommer til å jobbe veldig hardt for å kunne tilby de beste artistene og festival-vibbene. Chance the Rapper er en av verdens største rappere for øyeblikket, og han passer naturlig inn på plakaten som første navn, sier bookingansvarlig i Kadetten, Toffen Gunnufsen.

Tre Grammy

Fra festivalen fortelles at Chance the Rapper slo igjennom for fullt med mixtapen/albumet Coloring Book i 2016, et album han vant tre Grammy-priser for, og som var det første til å gå inn på Billboard-listen utelukkende på strømminger. Samme året var Chance the Rapper sterk delaktig på Kanye Wests album, Life of Pablo.

LES OGSÅ: Rykkinn-rapper åpnet Kadetten

Og om Bergens-rapperne melder festivalen at Onge $ushimane og Kobe-Wan Kenobi allerede har rukket å få noen år på baken som en av landets mest populære rap-duoer. Videre at i oktober slapp Emir Hvidsten Hindic og Kristoffer Uthaug debutalbumet Døden lever lengst, et album som ble kalt «stor kunst» av Dagbladets anmelder.

LES OGSÅ: Stemningsfull start på Kadetten

Kadetten 2019 holdes på Kadettangen 2. og 3. juli.

Artikkeltags