Stabæk sikret seg seieren mot Bærum

SCORET: Tonny Brockhmann (foran) scoret for Stabæk i debuten for Stabæk, da Stabæk slo Lars Slemdal og Bærum 2-1.

SCORET: Tonny Brockhmann (foran) scoret for Stabæk i debuten for Stabæk, da Stabæk slo Lars Slemdal og Bærum 2-1. Foto:

Stabæk fikk en god gjennomkjøring i treningskampen mot Bærum og vant tilslutt 2-1. Nyervervelsen Tonny Brochmann sørget for vinnermålet. .

DEL

Bærum - Stabæk 1-2 (0-1)

Bærum SK inviterte Stabæk til sin superlørdag på Sandvika stadion. Fire juniorkamper pluss den store gulroten når klubbenes a-lag møttes klokken 12.30.

Og i den kampen var det eliteserielaget Stabæk som var sterkest. Den nye Stabæk-spilleren, Tonny Brockhmann, sørget for vinnermålet.

– Det er alltid deilig å  score i debuten. Det var en fin start, sier Brockhmann.

Han kom inn etter pausen, og gjorde en fin figur i de 45 minuttene han spilte. Målet kom etter 75 minutter, da han ble vakkert spilt frem av en annen debutant, unggutten Morten Olsen.

– Den første treningskampen er alltid litt tung, men jeg skal gjøre det jeg kan for å spille meg til en fast plass på laget, sier han.

Selvmål

Stabæk styrte mye av spillet i den første omgangen, og tok ledelsen omtrent midtveis i omgangen da Bærums Rasmus Isegran satte ballen i eget nett.

Stabæk fortsatte å skape sjanser, men verken Emil Bohinen eller Moussa Njie klarte å omsette store sjanser til scoringer.

Bærum på sin side, hadde også noen visitter innenfor Stabæks 16-meter. Men gjestenes keeper Gurpreet Singh Sandhu ble aldri satt på de store prøvene.

FIKK DU MED DEG? Henning Hauger sa nei til Stabæk – klar for Strømsgodset 

Bærum fikk straffe

I pausen ble det gjort flere bytter på begge lag. Etter rundt 57 minutter, fikk Bærum straffe da Stabæks keeper Simen Lillevik, som ble byttet inn i pausen, felte en Bærum-spiller. Jan Aubert satte straffen i mål til 1-1.

LES OGSÅ: Håkon Skogseid returnerer til Stabæk 

Utover i den siste omgangen fortsatte begge lag med en rekke bytter, og det bar også kampen litt preg av. Tempoet og intensiteten dalte noe, og det skjedde mindre foran begge målene.

I det 79. minutt fikk imidlertid danske Tonny Brochmann en nydelig pasning i bakrommet som han pirket i mål til ny ledelse for Stabæk. Det var danskens første scoring i Stabæk-trøya.

Den ledelsen holdt Stabæk kampen ut.

LES MER OM BROCHMANN: Stabæk sikret seg danske

– Jeg synes vi gjorde en god kamp. Den første omgangen var bra. Den defensive strukturen var viktig for oss, og det synes jeg vi gjorde bra. Vi byttet mye i den andre omgang, og det preger jo kampen. Men alt i alt var det en god kamp av oss, mener Bærum-trener Luke Torjussen.

Artikkeltags