Fylte Flekken for å få julestemning

BLANT PUBLIKUM: Pia Moan Hasselknippe (til venstre) koste seg på Musikkflekken sammen med Julerock-gitarist Torbjørn A. Raaes kone, Tone Blackstad (til høyre), og søster, Hanne-Mette Raae.

BLANT PUBLIKUM: Pia Moan Hasselknippe (til venstre) koste seg på Musikkflekken sammen med Julerock-gitarist Torbjørn A. Raaes kone, Tone Blackstad (til høyre), og søster, Hanne-Mette Raae. Foto:

Pia Moan Hasselknippe (31) hadde sikret seg det ypperste av bordvenninner da hun debuterte som publikummer på Julerock i helgen.

DEL

For hun satt midt mellom Tone Blackstad og Hanne-Mette Raae, henholdsvis kona og søsteren til Julerock-gitarist Torbjørn A. Raae. Hanne-Mette er en venninne av Pia.

– Jeg har jo hørt om julerocken, men vet ikke mer enn at det er en rocka utgave av låter man kjenner igjen, sier Moan Hasselknippe.

Tidligere i uken var hun på julekonsert i en Oslo-kirke, og 31-åringen er i julemodus to uker før selve julaften.

– Jeg lever på pepperkaker og mandariner, smiler hun like før bandet kommer på scenen.

PRAKTSTEMME: Heidi Ø. Mikkelsen sang noen av julens største klassikere for publikum.

PRAKTSTEMME: Heidi Ø. Mikkelsen sang noen av julens største klassikere for publikum. Foto:

– Behagelig rockegreie

De ni på scenen serverer juleklassikere i en rocka innpakning, akkurat hva publikum har kommet for å høre. Skjønt de helt bakerst i lokalet er vel så interessert i å snakke litt for høyt til de rundt seg om siste ukes hendelser i barnehager og på arbeidsplassen som å rette bilkket mot scenen.

Men majoriteten av de 270 publikummerne på et utsolgt Musikkflekken synger mer enn gjerne med på Whams klassiker «Last Christmas» og Mariah Careys «All I want for Christmas is you».

– Dette er et av de få stedene hvor jeg får julestemning. Det er en behagelig rockegreie av selv de «trøtte» julelåtene, rett og slett en julefest, sier Sandvika-mannen Pål Grøndahl.

Bildeserie

Julerock på Musikkflekken

Årets Julerock, også kjent under navnet «Vi rocker julen inn», var det 17. i rekken siden premiereshowet på Musikkflekken i desember 2000.

Artikkeltags